Pelinel nu poate sta departe de Borcea! L-a vizitat, iar, la puşcărie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/02/2016, 18:14
Pelinel nu poate sta departe de Borcea! L-a vizitat, iar, la puşcărie GALERIE FOTO

Valentina Pelinel şi Alina Vidican se întrec în vizite la Penitenciar. După ce, săptămâna trecută, Alina şi-a dus copiii la Jilava, să-şi vadă tatăl, este rândul Valentinei să se prezinte la porţile închisorii. Se pare că declaraţiile făcute atunci de rivala sa au făcut-o pe graviduţă să îşi facă griji, pentru că vizita ei la Borcea a fost una cel puţin discretă.

Blonda a venit cu maşina şi a făcut tot posibilul pentru a se feri de camerele de filmat ale jurnaliştilor. Cel mai probabil, Borcea i-a impus acelaşi lucru pe care i l-a impus şi Alinei: să fie discretă. Totuşi, imaginile surprinse de reporterii Antena Stars au dat-o de gol pe Valentina.

Valentina, discretă la Jilava

vizita_valentina_pelinel

Vizita ei vine după ce, săptămâna trecută, Alina Vidican infirma răspicat ipoteza divorţului. „Nu se pune problema unui divorţ între noi. Vreau să se termine cu speculaţiile. Nu am vorbit despre divorţ. Eu îmi iubesc soţul şi soţul meu mă iubeşte. Aşa cum am mai spus, eu nu am soţ de lăsat”, spunea ea.

Vidican infirmă zvonurile de divorţ

alina_vidican

Vedeta a venit la Penitenciar însoţită de naşul de cununie, Gigi Becali, care pare să-l fi convins pe Borcea să revină la gânduri mai bune în ceea ce priveşte relaţia cu soţia lui.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×