Pedeapsă record pentru un accident rutier. Câţi ani de închisoare a primit vinovatul

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 22:17
Pedeapsă record pentru un accident rutier. Câţi ani de închisoare a primit vinovatul

 El a fost găsit vinovat pentru omor calificat şi tentativă la omor calificat şi a fost condamnat definitiv miercuri la 19 ani şi opt luni de închisoare.

„Vom uza de căile de atac extraordinare. Este o sentinţă inumană”, a declarat Bogdan Gust, avocatul lui Claudiu Paşnicu.

În prima instanţă, tânărul a primit opt ani şi trei luni de închisoare cu executare.

Potrivit Ziarul de Iaşi, accidentul produs de Claudiu Paşnicu a avut loc în februarie anul trecut, fiind soldat cu decesul soţilor Eugen şi Doina Buzea, angajaţi în administraţia locală din Iaşi.

Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Podu Roş, la orele prânzului, atunci când Claudiu Paşnicu, şofer al unui autoturism Audi, a depăşit pe contrasens o coloană de maşini şi a intrat în intersecţia de la baza podului Nicolina deşi culoarea semaforului pentru maşini era roşie.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro

Ştirea MOMENTULUI

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.