Paul John Vasquez a murit. Actorul, găsit fără suflare în casa tatălui său

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
26/09/2018, 14:12
 Paul John Vasquez a murit. Actorul, găsit fără suflare în casa tatălui său GALERIE FOTO
Actorul Paul Josn Vasquea, din ”Sons of Anarchy”, a murit

Actorul  Paul John Vasquez a murit, în noaptea de marți spre miercuri. El a fost găsit fără suflare în locuința tatălui său din San Jose, statul California. Agentul actorului a confirmat decesul miercuri, 26 septembrie, în jurul orei 2.00 dimineața.

Actorul Paul John Vasquez avea 48 de ani, iar paramedicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut să îl salveze, deși au făcut tot ce le-a stat în ăutință pentru asta. În cele din urmă, actorul a fost declarat mort chiar la fața locului, acolo unde martorii chemaseră ajutor de urgență. Până la această oră, nu este cunoscută cauza exactă a morții marelui actor. Surse apropiate familiei susțin pentru tabloidul britanic The Sun că Paul John Vasquez ar fi suferit un atac de cord.

Paul John Vasquez este al doilea actor din ”Sons of Anarchy” care este găsit mort , în ultimele luni
Paul John Vasquez este al doilea actor din ”Sons of Anarchy” care este găsit mort , în ultimele luni

 

A murit Paul John Vasquez. Apropiații nu își revin din șoc

Actorul Paul John Vasquez este cunoscut după ce a jucat în serialul ”Sons of Anarchy”. De asemenea, Paul John Vasquez a mai jucat în serialele „NYPD Blue” și „CSI: NY” și a făcut parte din distribuția filmului ”Ghost Rider”, alături de Nicolas Cage și Idris Elba. Apropiații au declarat că vestea dospariției actorului a fost una fulgerătoare și că este foarte greu să își revină din șocul provocat de aceasta.

”Vestea morții lui Paul John Vasquez a căzut ca un trăsnet pentru noi! Suntem îndurerați. A fost un om creativ, bun la suflet și plin de iubire. Îi vom simți lipsa”, a declarat un reprezentant al actorului  Paul John Vasquez.

”Sons of anarchy”, al doilea actor mort în ultimele luni

Odată cu moartea lui Paul John Vasquez, se înregistrează un fapt ciudat în lumea cinematografiei. Acesta este al doilea deces al unui actor care joacă în seria ”Sons of Anarchy”, în ultimele luni. Nu mai departe de luna iunie, un alt actor din distribuția serialului, Alan O’Neill, a fost găsit mort de către iubita sa, în apartamentul pe care îl avea în Los Angeles. Acesta avea 47 de sni și era cunoscut ca având probleme cu inima. De asmenea, el fuma foarte mult și consuma alcool și droguri în exces.

Serialul  „Sons of Anarchy” este foarte îndrăgit de români. Acesta a rulat între anii 2008 și 2014 și a primit nu mai puțin de 5 nominalizări la Premiile Emmy.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×