Patru mari prezentatoare din România se unesc într-un proiect unic la TVR 2. Despre ce e vorba

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 17:13
Patru mari prezentatoare din România se unesc într-un proiect unic la TVR 2. Despre ce e vorba
TVR 2 pregătește o emisiune compilație cu patru din prezentatoarele de succes ale postului. Sursa foto: TVR 2

Patru cunoscute prezentatoare tv din România se unesc pentru un proiect unic la TVR 2. Este vorba despre Irina Păcurariu, Liana Stanciu, Iuliana Marciuc și Marina Almășan, principalele figuri ale Televiziunii Române.

Patru prezentatoare tv din România, împreună, de acasă, la TVR 2

Emisiunea debutează astăzi, 27 aprilie, de la ora 20:00 și este un proiect special potrivit contextului pandemiei de coronavirus. Emisiunea este realizată sub genericul #deacasaimpreuna li va fi difuzată de luni până vineri.

Despre acest proiect unic, unul în care vor fi compilate momente și materiale din emisiunea fiecăreia, au vorbit cele patru îndrăgite vedete ale TVR.

„Nu cred că ne-am deconectat vreodată, chiar dacă oamenii nu ne-au văzut împreună la televizior. Încercăm să-i facem pe telespectatori să fie parte din povestea noastră. Era momentul ca tot ceea ce am adunat să fie împărţit cu ei”, a mărturisit Irina Păcuraru pentru paginademedia.ro.

Liana Stanciu: „Jurnalistul din nou nu a putut să doarmă, vă garantez!”

„Nu este ceea ce facem noi în mod obişnuit, ci mai degrabă ceea ce am făcut în ultimele şapte săptămâni, când toţi am trăit într-o formă de izolare. Jurnalistul din noi însă nu a putut să doarmă, vă garantez!”, a spus emoționată și Liana Stanciu.

„În prima ediţie vom merge acasă la Rona Hartner, pe care criza a prins-o tocmai pe Coasta de Azur. Le-am pus şi întrebarea ce vor face după ridicarea interdicţiilor”, a dezvăluit din culisele producției Marina Almășan.

„E o plăcere să vorbim fiecare de la noi de acasă şi să putem fi totuşi împreună. Jurnalistul din mine nu a putut sta de-o parte nici în această perioadă, aşa că am realizat deja pe zoom interviuri cu mulţi eroi, o mare parte dintre ei din comunitatea „Destine ca-n filme”, a completat Iuliana Marciuc.

prezentatoare românia
Irina Păcurariu, Iuliana Marciuc, Marina Almășan și LIana Stanciu vor fi gazdele noii emisiuni de la TVR 2. Sursa foto: paginademedia.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×