Patronul clubului Bamboo a fost jefuit! Hoții i-au spart casa lui Joshua Castellano

Victor Anghel   
în Stiri mondene
23/12/2018, 15:11
Patronul clubului Bamboo a fost jefuit! Hoții i-au spart casa lui Joshua Castellano GALERIE FOTO
Patronul clubului Bamboo a fost jefuit! Hoții i-au spart casa lui Joshua Castellano

Incident trist în familia patronului clubului Bamboo! Casa lui Joshua Castellano a fost spartă de hoți, care, cel mai probabil au acționat la pont. Potrivit surselor din ancheta care a fost demarată, tâlharii au plecat cu o mică avere formată din bijuterii, ceasuri și o casetă de valori. Oficiali din Poliție au confirmat furtul de lux înregistrat în sectorul 2 al Capitalei, însă nu au precizat cine este proprietarul păgubit.

„În această dimineaţă, prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza Sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă o casetă de valori, ce conţinea bijuterii şi ceasuri. La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei, relatează adevărul.ro.

Joshua Castellano a fost jefuit. Hoții i-au golit casa

Cu o zi înainte de Ajun, Joshua Castellano a fost vizitat nu de Moș Crăciun, ci de hoți, care au plecat cu o pradă extrem de frumușică! Cel care a dat alarma a fost chiar fostul socru al Antoniei, care, după ce a realizat că-i lipsesc mai multe ceasuri, bijuterii și o casetă de valori, el a sunat la 112, unde a raportat furtul.

Cazul a fost preluat de ofiţerii de la Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Potrivit unor surse din anchetă, cercetările sunt efectuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Joshua Castellano a dat declarații în fața polițiștilor după ce a anunțat furtul la serviciul unic de urgență 112

Spargerea petrecută noaptea trecută are loc la aproape doi ani de când clubul Bamboo, pe care Joshua Castellano îl deține în București, s-a făcut scrum în urma unui incendiu. Focul a pornit în luna ianuarie din anul 2017. În local se aflau sute de persoane, care au fost evacuate, iar zeci de petrecăreţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform celor mai noi informații din acest caz, clubul funcţiona fără autorizaţie de la ISU.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×