Patinatoarea Giada Dell’Acqua a murit în somn la 28 de ani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/10/2018, 00:00
Patinatoarea Giada Dell’Acqua a murit în somn la 28 de ani
Giada Dell’Acqua, patinatoarea declarată decedată în somn, la doar 28 de ani

Giana Dell’Acqua a murit la doar 28 de ani, în somn. Din nefericire, abia devenise mamă. Aceasta a fost o mândrie pentru Italia în competițiile la care a participat.

Sportiva era proaspăt căsătorită, de numai o lună, cu soțul ei, Thomas. Cum s-a petrecut totul? Cine a găsit-o fără suflare pe femeie? Care sunt cauzele decesului patinatoarei?

Giada Dell’Acqua, a decedat în somn

Din nefericire fanii acesteia, familia a făctu publică vestea teribilă. Giada Dell’Acqua a fost găsită fără suflare în propria casă din Rimini. Sportiva avea o carieră impresionantă, era instructor la Pietas Julia Skating School, iar pe plan personal pare că în ultimul an a început să înflorească.

Giada Dell’Acqua, fosta patinatoare
Giada Dell’Acqua, fosta patinatoare

La aflarea veștii, școala la care activase a postat un mesaj dureros. „S-a întâmplat ceva inexplicabil, o imensă tragedie care a lovit nu doar familia, ci pe noi toți. Giada a fost prima prima atletă, cu o carieră începută la 4 ani, apoi a fost antrenor în cadrul școlii până la tragicul eveniment, când a trecut în neființă la doar 28 de ani. A lăsat în urmă o mamă, un soț, și o fiica aproape de un an și jumătate.”

Giada Dell’Acqua, patinatoarea decedată în somn
Giada Dell’Acqua,  fosta patinatoare care a decedat în somn

Tânăra de 28 de ani devenise mamă pentru prima oară în urmă cu 18 luni. Proaspătă căsătorită, și-a lăsat în urmă soțul și o fiică, Maria. Conform presei italiene, patinatoarea a mers să se odihnească la ora prânzului. După ce s-a întors de la serviciu, soțul său a fost cel care a făcut teribila descoperire. Giada va fi mereu amintită pentru cariera sa în „Solo Dance” și „Coppia Danza”. După anii întregi de sacrificii pentru patinaj, a decis să renunțe în detrimentul familiei, așadar a făcut un copil și s-a și căsătorit. Cauzele decesului patinatoarei iataliene se vor face publice după autopsia acesteia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×