Patimile Elenei Udrea din Costa Rica

în Stiri mondene
29/05/2018, 13:07
Patimile Elenei Udrea din Costa Rica GALERIE FOTO

Patimile Elenei Udrea din Costa Rica! Într-un interviu acordat din Costa Rica, Elena Udrea a anunțat că atunci când se va întoarce în România plănuieşte să se căsătorească. „Când mă întorc în ţară mă căsătoresc cu tatăl copilului. Acum sunt doar logodită”, a afirmat Elena Udrea la  Antena 3.

Elena Udrea a rămas din nou singură, printre străini, chiar dacă a obținut statutul de refugiat politic în Costa Rica. Se pare că fosta blondă de la Cotroceni vrea să se întoarcă în România. Udrea locuiește într-un bloc de 15 etaje din zona selectă Nunciatur, situată în San José, capitala şi cel mai mare oraş din Costa Rica – e unul dintre cele mai prospere, stabile şi progresiste state din America Latină. În funcţie de suprafaţa apartamentelor din colosul alb, construit în unghiuri multiple, unde stă Elena Udrea, chiria variază între 1.100 și 2.700 de dolari pe lună, conform premium.gsp.ro. Cu o sarcină ajunsă în cea de-a 19-a săptămână, fosta blondă de la Cotroceni își savurează cafeaua într-un local aflat la colţul “Estadio Nacionalv, o arenă cu 35.000 de locuri construită în 2011, scrie cancan.ro.

Stau mult în casă… mă trezesc la cinci că n-am somn… nu mă duc nicăieri… nu-mi place deloc spaniola… sunt convinsă că mă întorc în România. Sunt OK acum. Sunt în 19 săptămâni, marţi. Am învăţat și eu că se face pe săptămâni calculul. Trebuie să nasc în octombrie, după 23 încolo. Da. Asta e (n.r.: răspunsul după ce a fost întrebată despre fătul pierdut). Dumnezeu le așază cum crede El. Se întâmplă. Am zis că așa cred că a trebuit să fie. A trebuit să vin aici și să am copil., a declarat Elena Udrea pentru Gazeta Sporturilor.

Elena Udrea vrea să revină la cârmă

“În ţara lui mango, ananas, papaya, maracuja, granadilla, eu caut mere și pere. Voi conduce România. De mică mi-am dorit asta și n-am renunţat. Acesta e destinul meu, să conduc ţara!”, a mărturisit Elena Udrea pentru Gazeta Sporturilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×