Părintele lui Bugs Bunny a murit la vârsta de 99 de ani!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2017, 16:53
Părintele lui Bugs Bunny a murit la vârsta de 99 de ani!

Artistul Bob Givens, celebru pentru animaţiile cu Bugs Bunny, un personaj simbol al francizei Looney Tunes, dar şi pentru munca la personaje precum Daffy Duck, Tom şi Jerry, Popeye şi Alvin şi veveriţele, a murit la vârsta de 99 de ani, potrivit BBC News.

Mariana Givens, fiica animatorului, a anunţat pe pagina sa de Facebook că acesta a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii, la o clinică din Burbank, California, pe 14 decembrie. Bob Givens s-a alăturat companiei Warner Bros în 1940 şi a devenit celebru pentru designul lui Bugs Bunny.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Părintele lui Bugs Bunny a decedat! Bob Givens avea 99 de ani!

În 1937, după ce a terminat liceul, Bob Givens a început să lucreze pentru Walt Disney Studios. La Disney, Givens a lucrat la designul personajelor Donald Duck şi Albă ca Zăpada. Versiunea sa de Bugs Bunny a fost lansată în 1940. Givens este autorul primului desen oficial Bugs Bunny – devenit între timp personaj simbol al francizei Looney Tunes -, lansat în clipul „A Wild Hare”.

În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a servit armata SUA, după care s-a întors în industria animaţiei, lucrând, printre altele, la show-ul TV „Baggy Pants & the Nitwits”. Givens, care a mai lucrat şi pentru compania Hanna-Barbera, a mai creat reclame TV, printre altele, pentru produsele Raid.

Închide ×