Ingredientul din parfum care le lasă pe femei fără apărare. Le face să se gândească la lucruri neortodoxe

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
14/11/2017, 14:14
Ingredientul din parfum care le lasă pe femei fără apărare. Le face să se gândească la lucruri neortodoxe

Ştiai că poţi aduce o femeie pe culmi foarte înalte doar cu un parfum bine ales? Domnilor, este adevărat. Cercetătorii britanici au spus-o. Există un miros care excită femeile şi le fac să se gândească la lucruri nu tocmai ortodoxe.

Mirosul este unul dintre cele mai puternice simţuri umane şi poate influenţa foarte mult starea femeilor, mai ales când vine vorba despre sex. Dacă vreţi să impresionaţi o femeie, folosiţi un parfum masculin, puternic, pe bază de mosc. Studiile arată că moscul este asociat cu sexualitatea, iar acest fapt îi va activa libidoul partenerei tale.

Parfumul bărbătesc cu mosc le lasă pe femei fără apărare

Conform femeia.ro, moscul este folosit de parfumieri renumiţi în majoritatea parfumurilor, având proprietatea de a fixa celelalte arome. Preţul său este colosal, fiind mai scump decât aurul. Se pot plăti şi 2.000 de dolari pe uncie.

Aşadar caută parfumuri care au în componenţă acest ingredient şi foloseşte felul în care miroşi ca pe o armă de seducţie. Femeile nu vor putea rezista mirosului de mosc şi se vor îndrăgosti pe loc. Cel puţin aşa spun cercetătorii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×