PARADISUL în care îşi petrecea concediile Elena Udrea

Ionuţ Cataramă   
în Monden
14/02/2015, 11:08
PARADISUL în care îşi petrecea concediile Elena Udrea GALERIE FOTO

In coltul asta de Rai si-a facut Udrea concediile despre care procurorii spun ca au fost platite din spagi! Hotelul luxos din Grecia in care s-a distrat blonda arata demential si are printre servicii masaj pe plaja si cine romantice la care pianul e adus la malul marii!

In referatul privind propunerea de arestarea preventiva, in dosarul Gala Bute, procurorii DNA au aratat ca mita ar fi ajuns la Udrea prin mai multe modalitati, printre care si plata unor concedii in tara si strainatate. Una dintre vacantele lui Udrea a fost in Grecia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Astfel, potrivit anchetatorilor, oamenii ei au achitat mai multe servicii de care ar fi beneficiat direct Elena Udrea, respectiv contravaloarea cazarii pentru o vacanta petrecuta la hotelul Danai Beach Resort din Grecia, in perioada 2-5 septembrie 2011”, a scris hotnews.ro.

Hotelul la care a stat Udrea este cotat la cinci stele, se afla in Peninsula Halkidiki, pretul pentru trei nopti de cazare, intr-un apartament, in perioada in care a stat Udrea, fiind intre 2200 si 3000 de euro, in functie de facilitati. Hotelul are servicii speciale, printre care sedinte de masaj pe plaj si cina romantica la malul marii, cu lampioane si un pian adus chiar langa masa!

VEZI GALERIE FOTO

Sursă: www.wowbiz.ro

Închide ×