„Papa de la Roma va fi ucis”. Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2018!

Filon Stan   
în Hotnews
13/10/2017, 00:04
„Papa de la Roma va fi ucis”. Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2018!

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic şi farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediţie a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfăşurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greşit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renaşterii Franceze şi profeţiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât şi a altor lucrări despre profeţii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2018

El a scris peste 900 de catrene despre prezicerea viitorului, iar ce este extrem de ciudat este că, până acum, aproximativ 70% din ele s-au îndeplinit. Nostradamus a făcut profeţii corecte despre domnia lui Napoleon, Al Doilea Război Mondial, Hitler, asasinarea preşedintelui american John F. Kennedy şi chiar despre aselenizare.

Iată previziunile:

– Liderul Bisericii Catolice va fi ucis.
– Terorismul va fi principala ameninţare a anului.
– Încălzirea globală va stârni multe conflicte armate.
– China va face o mutare strategică prin care va deveni lider mondial.
– O ţară (se presupune Statele Unite) va intra într-o eră a incompetenţei guvernamentale.
– Va avea loc un cutremur puternic în vestul Statelor Unite.
– America Latina se va confrunta cu schimbări importante la toate capitolele.
– Italia va atrage Europa într-o criză economică majoră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×