Panică la Tarom! Un avion s-a întors pe pistă din cauza unui geam fisurat

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
12/06/2018, 11:53
Panică la Tarom! Un avion s-a întors pe pistă din cauza unui geam fisurat
Pasagerii unei curse Tarom au trecut prin momente de groază

Pasagerii unei curse Tarom au trecut prin clipe de groază în această dimineață. Un Boeing 737-700, cu destinaţia Amsterdam, a fost întors din cursă, cauza fiind fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ.

Compania a asigurat ca viața pasagerilor și a echipajului nu a fost pusă în pericol.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Decizia comandantului de a întoarce aeronava din cursă respectă întocmai normele şi procedurile de siguranţă şi securitate de aviaţie civilă. Motivul cunoscut la acest moment este fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ”, se arată în comunicat, potrivit news.ro.

Panică la Tarom! Un avion s-a întors pe pistă din cauza unui geam fisurat

Compania a subliniat că siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului nu a fost pusă nici o clipă în pericol, în condiţiile în care geamul respectiv are un rol decorativ.

Pasagerii sunt protejaţi de încă două straturi de material special, care nu au suferit nici un fel de modificare în timpul zborului”, a anunţat Tarom.

Tarom a anunţat că aeronava va fi înlocuită pentru a duce pasagerii la destinaţie în condiţii de siguranţă şi confort. În acest moment, compania estimează o întârziere de 2 ore.

Din momentul aterizării, aeronava de tip Boeing 737-700 va fi supusă verificărilor tehnice amănunţite”, se arată în comunicat.

Închide ×