Zeci de români, în pericol de moarte! Avionul în care se aflau a suferit daune la un motor

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
03/03/2018, 11:24
Zeci de români, în pericol de moarte! Avionul în care se aflau a suferit daune la un motor

Zeci de români au fost în pericol de moarte! Pilotul cursei low cost Larnaca – Bucureşti a fost nevoit să se întoarcă pe aeroportul de unde plecase. La decolare, au apărut temeri că ar exista o eventuală defecţiune şi, din motive de precauţie, aeronava a fost reţinută la sol pentru o inspecţie tehnică. Oamenii au fost îmbarcaţi din nou în avion după câteva ore de aşteptare şi au ajuns în România după miezul nopţii.

Cursa dinspre Cipru, Larnaca, ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă vineri seară, la ora 19:40 de minute, dar a ajuns abia după miezul nopţii, la ora 1:21. Totul din cauze unei posibile defecţiuni la motorul aeronavei. Odată ce a fost făcut anunţul, printre pasageri s-a instalat teamă.

Panică la bordul unei curse aeriene pline de români! „Au venit pompierii”

„Ne-am panicat. Pe partea drepta a început să fie un miros şi un zgomot şi s-a oprit. A fost un haos. Au venit pompierii”. A avut o problemă motorul la avion. Ne-a spus să aşteptăm jumătate de oră, până la urmă a fost o oră, două, trei. A început să vorbească lumea la aeroport în Larnaca, nu se poate aşa ceva. În bătaie de joc a dat nişte cupoane de 3,5 euro să iau o sticlă de apă”, a declarat un pasager.  

Tot vineri, două curse ale aceleiaşi companii, Bucuresti-Roma şi retur, au fost anulate din cauza vremii. Mulţi pasageri s-au plâns însă că n-au primit lămuriri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×