Pandemia de coronavirus a întrerupt filmările serialului Tânăr și neliniștit! Este pentru prima dată după 50 de ani când se întâmplă acest lucru

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 16:54
Pandemia de coronavirus a întrerupt filmările serialului Tânăr și neliniștit! Este pentru prima dată după 50 de ani când se întâmplă acest lucru
Tânăr și neliniștit a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. Sursa foto: CBS

Bilanțul persoanelor din Statele Unite ale Americii care și-au pierdut viața ca urmare a infectării cu noul tip de coronavirus se apropie de 70.000 și tinde să crească pe zi ce trece, având în vedere că sunt peste 1,2 milioane de cazuri de îmbolnăvire confirmate. De teama pandemiei, majoritatea industriilor și-au sistat activitatea și nu se știe când ar mai putea să revină la normal. La fel au procedat și producătorii celui mai longeviv serial din istoria televiziunii, The Young and the Restless sau Tânăr și neliniștit, așa cum este cunoscut publicului din România, aceștia luând decizia de a suspenda filmările pe o perioadă nedeterminată.

Filmările pentru Tânăr și neliniștit, întrerupte din cauza pandemiei

Ajunsă la 11.585 de episoade, producția este întreruptă pentru prima dată după aproape 50 de ani de difuzare. CBS s-a adaptat rapid şi a început deja să reia episoade mai vechi. În această săptămână, canalul va difuza episoade filmate în 1981.

Telespectatorii din țara noastră nu vor fi, însă, afectați de această veste, întrucât serialul a revenit abia anul trecut la Pro 2, după o absență îndelungată, în momentul de față fiind difuzate episoade din sezonul cu numărul 23, care au rulat în SUA în anul 210. În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului.

Unul dintre actorii din serial a fost diagnosticat cu coronavirus

Decizia producătorilor este cu atât mai întemeiată cu cât Greg Rikaart, care face parte din distribuția serialului de mai bine de 17 ani a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. La cei 43 de ani ai săi, acesta face sport regulat și are un stil de viață cât se poate de sănătos.

Chiar și așa, sistemul imunitar nu a putut evita infectarea cu agentul patogen care a îngenuncheat întreaga lume. Într-un mesaj publicat recent pe rețelele de socializare, carismaticul actor a povestit cu lux de amănunte despre modul în care a debutat și a evoluat boala în cazul său.

Sunt un bărbat de 43 de ani destul de sănătos, zic eu, care nu fumează, nu bea mult, mănâncă bine și face exerciții fizice în mod regulat, dar țin să zic că aceasta a fost cea mai grea experiență din viața mea.

În urmă cu două săptămâni, toată lumea din casa mea a avut o tuse, iar fiul meu a venit acasă de la școală cu febră mare. Toți din familia mea și-au revenit ulterior, dar sănătatea mea s-a deteriorate rapid.

M-am izolat de familia mea și sunt în carantină de sâmbătă, 14 martie. Am avut febră timp de 11 zile, am avut dificultăți de respirație și am fost diagnosticat cu pneumonie.

Azi e prima zi în care nu mai am febră, dar mi s-a spus să mai rămân izolat încă 72 de ore, apoi mă muta înapoi cu familia mea”, a scris Greg Rikaart pe contul personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×