Pană majoră de curent în aproape tot municipiul Ploiești. Nici Primăria nu a avut electricitate

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 16:29
Pană majoră de curent în aproape tot municipiul Ploiești. Nici Primăria nu a avut electricitate
Pană majoră de curent în Ploiești. Sursa foto: ziarulprahova.ro

Pană majoră de curent în aproape tot municipiul Ploiești! Mai multe cartiere au rămas fără electricitate, afectat fiind inclusiv centrul orașului și chiar și primăria orașului. La rezolvarea problemei s-a lucrat intens, potrivit unui punct de vedere emis de Electrica.

Pană majoră de curent în mai mult de jumătate din Ploiești

Avaria s-a produs în jurul orei 15:00, iar în aproximativ 30 de minute s-a remediat problema. Pana de curent a afectat cartierele Vest, Mitică Apostol, Malu Roșu plus o serie de străzi adiacente acestora. Curent electric nu a fost nici în centrul orașului și nici la o serie de instituții importante precum primăria municipiului. Traficul a fost îngreunat astăzi din cauza avariei, căci semafoarele nu au funcționat zeci de minute, scrie observatorulph.ro.

Zilele trecute, compania Electrica scria pe pagina de Facebook că se implică pentru ca întreruperi ale energiei electrice să nu aibă loc. Comunicatul a fost emis în urma întrunirii „Energy Breakfast Club”.

pană de curent ploiești
Avaria s-a remediat în aproximativ treizeci de minute. Sursa foto: antena3.ro

Electrica a dezbătut problema sustenabilității și a evitării întreruperii curentului chiar zilele trecute

„Împreună cu specialiști din domeniu și reprezentanți ai asociațiilor profesionale și ai autorităților de reglementare, am discutat astăzi despre aspecte precum integrarea resurselor de energie distribuite, adaptarea la nevoile consumatorilor și soluțiile pentru reducerea pierderilor și prevenirea întreruperilor, în cadrul întâlnirii “Energy Breakfast Club”, postase compania Electrica pe Facebook pe 9 octombrie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×