Electricitatea a revenit în Capitală! Pana de curent a afectat mai multe cartiere

Filon Stan   
în Hotnews
01/11/2017, 18:50
Electricitatea a revenit în Capitală! Pana de curent a afectat mai multe cartiere

UPDATE: pana de electricitate a fost remediată. „La ora 17.40 toţi consumatorii afectaţi au fost realimentaţi:”, precizează Transelectrica.

Mai multe cartiere din Bucureşti sunt afectate de o pană majoră de curent, care a avut loc în jurul orei 16:30! Pana afecteaza cartierele Tei, Colentina, Calea Mosilor, Dacia, Andronache, Pipera dar şi Dorobanţi.

Contactata de HotNews.ro, Corina Popescu, şeful Directoratului Transelectrica, a confirmat că este o problemă în reţeaua de transport. În acest moment, se încearcă remedierea defecţiunii. Traficul din Bucureşti este afectat şi el, deoarece semafoarele nu mai funcţionează în zonele rămase fără electricitate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Pana de curent din Bucureşti nu este singura din acest an

Nu este prima dată când Bucureştiul se confruntă cu o asemenea întrerupere a furnizării energiei electrice. O pană de curent similară a afectat zone din Bucureşti şi din judeţul Ilfov şi în 21 octombrie. Atunci a fost vorba despre o avarie o avarie în staţia electrică 220/110/10 kV Fundeni, generată de deteriorarea unui echipament de înaltă tensiune, după cum anunţa Transelectrica.

Atunci, cartierele bucureştene Obor şi Fundeni, precum şi o parte din localităţile Otopeni, Afumaţi şi Fundeni au rămas fără energie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×