Pamela Anderson, apariție de infarct la Mondial! A încălcat toate regulile si a „ANULAT” Campionatul

Maria Cristina   
în Stiri mondene
30/06/2018, 15:05
Pamela Anderson, apariție de infarct la Mondial! A încălcat toate regulile si a „ANULAT” Campionatul GALERIE FOTO
Pamela Anderson și Adil Rami s-au cunoscut in 2017 și au o relatie înca de atunci. Presa internațională scrie că cei doi "s-au îndrăgostit pe loc".

Pamela Anderson, apariție de infarct la Mondial! A încălcat toate regulile si a „ANULAT” Campionatul

Pamela Anderson și-a făcut apariția, în Rusia, la meciul iubitului ei tinerel, într-o ținută „exagerat” de sexy! Diva anilor 90 este îndrăgostită până peste cap. Celebra blondă, în vârstă de 50 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu năbădăi.  Norocosul se numește Adil Rami, în vârstă de 32 de ani, jucător al naționalei Franței.

Pamela a încălcat toate regulile impuse de antrenori la Mondial

Pamela a mers să-și susțină iubitul până în Rusia, s-a urcat în tribună și a stat cu sufletul la gură până la finalul meciului. Vedeta a atras toată atenția asupra sa! A purtat o rochie albă, cu imprimeu floral, super-mulată! Toți au rămas cu gura căscată când au văzut-o! „Ar trebui să fie ileagal să te prezinți în halul acesta la un meci!” Frumoasa blondă a fost întrebată despre regula impusă de ce mai mulți antrenori de la Mondial, ca fotbaliștii să nu piardă nopțile și să nu facă prea mult sex înaintea meciurilor, potrivit Sport.ro.

„Nu cred că regula asta se aplică. Cel putin nu în cazul meu”, a răspuns ea.

Pamela Anderson și Adil Rami s-au cunoscut in 2017 și au o relatie înca de atunci. Presa internațională scrie că cei doi „s-au îndrăgostit pe loc”.

„Ne întelegem foarte bine și asta e cel mai important în acest moment”, a mai spus ea într-un interviu.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×