Trei dintre răniţii din Colectiv fac haz de necaz. Uite ce poză haioasă au postat pe Facebook!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/11/2015, 15:13
Trei dintre răniţii din Colectiv fac haz de necaz. Uite ce poză haioasă au postat pe Facebook! GALERIE FOTO

 

Trei dintre tinerii surprinşi de incendiul din Clubul Colectiv din 30 octombrie au susţinut astăzi o conferinţă de presă la Spitalul Bagdasar-Arseni.

„Oamenii au văzut destulă tristeţe, destulă moarte. Au văzut destule victime, au văzut oameni arşii de vii. Ne întrebaţi dacă vom uita vreodată … nu trebuie să uităm aşa ceva. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple într-un stat civilizat”, a declarat unul dintre tineri.

Celălalt tânăr, fost participant la X-Factor, a spus: „Încercăm să trecem peste această nenorocire. Oamenii au văzut destulă moarte la televizor. Eu am fost foarte norocos ca sunt in viata. Acum incercam sa mentinem starea de bine, sa uitam. E nasol, am vazut oameni care au murit sub ochii mei. Cum poate sa fie? Crezi ca mie mi-e bine daca ne amintim lucrurile astea. Ne ocupam de starea de bine, facem karaoke, zambim, suntem o familie. Vin oameni pe care nu ii cunosc cu sacose, vor sa ne ajute. Asta vreau sa stiti, ca sunt oameni buni in Romania. Nu stiam ca e un numar atat de mare de oameni buni, de romani buni”.

Totodată, băieţii au postat pe contul de Facebook al unui o fotografie amuzantă. „Mi-am schimbat optica. Este mult mai plăcut să te bucuri, decât să urăşti, este mai plăcut să rădem decât să plângem. Este mai benefic să râdem, decât să plânge. Suntem trataţi extraordinar şi cine spune că sistemul medical românesc nu este bine pus la punct nu ştie nimic. Suntem copiii lor, sunt doctori cae au stat trei zile în gardă ca să putem arăta astfel”, a mărturisit Andrei Trifu.

Colectiv

Sursă: www.libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×