FOTO. Cum arată un ORGASM! Totul a fost FILMAT şi MONITORIZAT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/08/2015, 00:00
FOTO. Cum arată un ORGASM! Totul a fost FILMAT şi MONITORIZAT

O tânără a publicat pe Reddit şi Imgur o imagine care a devenit imediat virală, datorită explicaţiei care o însoţea. VEZI POZA ACCESAND LINKUL DE MAI JOS.

Femeia a spus că în timpul unei partide de sex a folosit un dispozitiv special, prin care a reuşit să înregistreze şi să monitorizeze cele mai importante momente ale partidei.

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI

Tânăra s-a monitorizat cu ajutorul unei brăţari Fitbit Charge HR în timp ce făcea sex, iar rezultatele sub forma unui grafic au fost publicate pe Internet. Ea precizează că a pornit dispozitivul după preludiul de 20 de minute, dar a înregistrat întregul act sexul, care a durat aproximativ 8 minute, scrie CBSlocal.com.

Graficul începe din momentul în care partenerul şi-a pus prezervativul şi se termină după orgasmul celor doi. În imagine se vede clar cum pulsul femeii a crescut de la 60 de bătai pe minut, cât este în mod normal, până la 123 de bătăi în momentul în care a avut orgasm.

Pe grafic sunt notate de asemenea poziţiile sexuale folosite de cei doi (ea deasupra şi apoi el deasupra), dar şi momentul în care bărbatul are orgasm, după partenera lui, care simte din nou o creştere semnificativă a pulsului.

În cele 8 minute de sex, femeia a ars 109 calorii. Pulsul ei nu a fost însă la fel de ridicat ca în timpul exerciţiilor la sala de sport, precizează femeia.

Braţara inteligenta Fitbit este folosită de persoanele care vor să ştie câtă mişcare fac în fiecare zi. Dispozitivul poate monitoriza numărul paşilor efectuaţi, distanţa parcursă, caloriile arse, minutele active şi calitatea somnului, conform adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×