Oreste, atac devastator la fostul său prieten, Mircea Badea! ”Să mori intoxicat cu propriul venin”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/06/2018, 10:32
Oreste, atac devastator la fostul său prieten, Mircea Badea! ”Să mori intoxicat cu propriul venin” GALERIE FOTO
Oreste, atac la Mircea Badea

Oreste a dat de pământ cu Mircea Badea! Atacul vine după mitingul organizat de PSD în Capitală, sâmbătă, 9 iunie, când prezentatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, a râs de o tânără care a fost fotografiată plângând printre social-semocrați. „Stalinistii cu # încercă să se facă și mai de căcat decât sunt spunând cum au râs ei ieri. Creeeed că ați leșinat de râs văzând marea aia de oameni, în timp ce voi nu umpleți o scară de bloc. Cum ați râs ieri? Ca duduia din poză???”, a scris Badea pe Facebook.

Tanara care plange printre PSD-isti
Oreste atac la Mircea Badea

Răspunsul lui Oreste a venit prompt! “Dragul meu strigoi Mircea Badea…

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile,ma obliga sa-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… iti mărturisesc cu toată deferența unui păcătos față de o scursura ca m-a starnit reacția ta la prima poza…și pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) încerc sa te trezesc la realitate înainte sa mori intoxicat cu propriul venin:

Mircea Badea

Oreste atac la Mircea Badea

Oreste, atac devastator la Mircea Badea

Campionule:

Pe plan fiziologic (Mușchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii întregi și tot arogant ai rămas
Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toți cei pe care i-ai susținut și o faci in continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti de ultima speța, tu însuți fiind un pui de turnător, și tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!
În plan intelectual/spiritual ești sub Bianca Dragusanu, deci no comment
Îți declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simt uman, te voi dezbraca foaie cu foaie ca pe o ceapa , pana când vei rămâne singur in sufragerie. Sufrageristule! Singura diferența dintre tine și cel de lângă ( poza 3) este ca tu știi exact ce faci !!!”, a scris revoltat Oreste Teodorescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×