Operațiile estetice au transformat-o pe Mihaela Rădulescu. Puțini români își amintesc cum arăta înainte – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/09/2019, 16:49
Operațiile estetice au transformat-o pe Mihaela Rădulescu. Puțini români își amintesc cum arăta înainte – FOTO GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu are 50 de ani. Sursa foto: PRO TV

Mihaela Rădulescu a împlinit anul acesta 50 de ani, iar pentru a fenta trecerea timpului, prezentatoarea emisiunii Ferma de la PRO TV a recurs la operații estetice vizibile. Vedeta și-a ”reparat” pomeții, și-a pus botox în buze și a apelat la proceduri de atenuare a ridurilor. Vedeta arăta complet diferit pe vremuri, iar foarte mulți spun că acum arată mult mai bine, că operațiile parcă au întinerit-o.

Mihaela Rădulescu, schimbată la față de operațiile estetice

Astăzi are 50 de ani, dar arată ca o adevărată domnișoară. Vedeta nu s-a bazat pe transformarea și menținerea aspectului fizic doar pe intervențiile chirurgicale, ci se știe că e o împătimită a sportului. De altfel, are norocul să fie partenera lui Felix Baumgartner, cunoscut parașutist, cel care a sărit din stratosferă, filmat live, acum câțiva ani.

Mihaela Rădulescu este pasionată de mișcare și alege întotdeauna hrană sănătoasă. „Beau ceaiuri, apă, storc lămâi în ea cât pot de des, încerc să nu mănânc prăjeli, mâncăruri grele sau fast-food. Am chestiile mele de ronțăit în bagajul de mâna – morcovi, fructe uscate și mere, alune, migdale, fistic, nuci, toate fără sare. La programul meu de viață, mereu în mișcare, lipsa de organizare m-ar încurca teribil, iar dacă n-aș avea grijă de mine și de sănătatea mea, probabil că n-aș face față acestui ritm alert de viață”, a declarat prezentatoarea pentru libertatea.ro.

mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu a prezentat mai multe emisiuni de succes, cea mai celebră fiind cea de la Antena 1, „Duminica în familie”. Sursa foto: ele.ro

Mândră de Ayan

Este mândră nevoie-mare și de băiatul ei, Ayan, care este deja un domnișor în toată regula. La cei 15 ani pe care ai are, băiatul Mihaelei, rezultat din căsătoria cu Elan Schwarzenberg, are deja iubită, conform declarațiilor făcute chiar de mama lui acum ceva timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×