Omul lui Borcea, SCANDAL MONSTRU cu finul lui Nuţu Cămătaru! S-a lăsat cu mîini FRACTURATE!

Mircea Dominte   
în Reality show
08/02/2014, 11:05
Omul lui Borcea, SCANDAL MONSTRU cu finul lui Nuţu Cămătaru! S-a lăsat cu mîini FRACTURATE!

Un restaurant din Drumul Taberei a fost scena unei bătăi ca în filme, care s-a încheiat cu oase rupte şi mai mulţi interlopi spitalizaţi, după ce şoferul lui Cristi Borcea l-a umilit pe finul lui Nuţu Cămătaru.

Zilele trecute, „cuibul” maneliştilor din cartierul bucureştean Drumul Taberei a fost, încă o dată, scena unei bătăi crunte. Sursele noastre susţin că totul a început în urma unui schimb de replici dintre şoferul lui Cristi Borcea şi finul lui Nuţu Cămătaru, Mogoş din Pantelimon, liderul clanului interlop cu acelaşi nume. Mai exact, şoferul dinamovistului Borcea, având câteva pahare la bord, l-ar fi înjurat ca la uşa cortului pe Mogoş, umilindu-l în public, iar acesta ar fi reacţionat pe măsură: a luat microfonul unui manelist şi le-a transmis bodyguarzilor să „scoată beţivul afară”. Moment în care şoferul lui Borcea a luat foc. Aşa că cei doi şi-au dat întâlnire afară, în faţa restaurantului.

Le-au rupt mâinile

Văzând că finul lui Nuţu Cămătaru este însoţit de patru „gorile”, şoferul lui Borcea a cerut ajutorul bodyguarzilor restaurantului, iar ce a urmat e greu de descris în cuvinte. Agenţii de pază i-au rupt în bătaie, la propriu. Înarmaţi cu nişte cozi de topoare, bodyguarzii i-au lovit pe şmecherii de Pantelimon până când le-au rupt mâinile şi i-au trimis la plimbare, cu membrele atârnând, ca la marionete. Deocamdată, finul lui Nuţu şi oamenii săi nu au depus plângere la poliţie. Ei se află internaţi într-o secţie de ortopedie, iar până la externare se vor gândi dacă vor depune reclamaţii sau vor rezolva problema în stilul lor caracteristic.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×