Scutul anti-rachetă de la Deveselu, dat peste cap de oile din zonă!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
20/11/2017, 12:10
Scutul anti-rachetă de la Deveselu, dat peste cap de oile din zonă!

După ce au scufundat un vas militar rusesc, oile din România dau de furcă acum unei alte mari puteri a lumii! Americanii de la baza militară Deveselu au declarat război total mioarelor româneşti.

Strategia Nord-Atlantică se impiedică, la Deveselu, de o turmă de oi, care aparţine unui fermier local, scrie stirilekanald.ro. Americanii care operează la baza militară s-au plâns autorităţilor române că au probleme cu mioarele de la un saivan din apropiere care le dă peste cap senzorii şi aparatura militară, pentru că se plimbă nestigherită la câţiva metri de gardul unităţii.

Oile dau peste cap scutul anti-rachetă de la Deveselu

Stăpânul animalelor nu vrea nici în ruptul capului să se mute de acolo, cu toate că în prezent există o lege care îi interzice să ridice o construcţie civilă în imediata apropiere a bazei militare. Problema este că ciobanul a ridicat „tabăra” pentru oi cu mult înainte ca americanii să vină la Deveselu şi să instaleze scutul anti-rachetă şi chiar înainte să apară această lege.

Bărbatul a constestat în instanţă hotarârea Consiliului Judeţean Olt, care îl obligă să demoleze saivanul şi să plătească o amendă de 3.000 lei pentru construcţie ilegală. Omul susţine că are un titlu de proprietate pe acel teren şi că nimeni nu-l poate obliga să plece, nici măcar NATO.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×