E CLAR. A rămas GRAVIDĂ cu Borcea. Becali l-a dat de gol: „Cristi i-a dat lui Pelinel sămînţa lui de la bancă!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/01/2016, 15:10
E CLAR. A rămas GRAVIDĂ cu Borcea. Becali l-a dat de gol: „Cristi i-a dat lui Pelinel sămînţa lui de la bancă!” GALERIE FOTO

UPDATE / Gigi Becali, naşul lui Cristi Borcea, a făcut lumină în scandalul monden al începutului de an:

“Borcea i-a dat lui Pelinel sămînţa lui de la bancă pentru a face un copil. Ce e rău în asta? E adevărat că e problema lui şi relaţia lor, fac ce vor cu viaţa lor. Eu am acceptat să vorbesc pentru că s-au vehiculat foarte multe lucruri despre detenţia lui Cristi. De aia am acceptat să vorbesc. Cristi Borcea nu a avut nicio vizită intimă, nici cu soţia lui, nici cu Valentina Pelinei. El a avut 3,4 vizite, dar sînt secrete din cauza ANP, pentru că aşa le ţin ei, secrete.

Eu nu ştiu exact relaţia lui Cristi cu Pelinel. De fapt stiu, dar nu mă bag eu în asta. Îi las pe ei să vorbească despre asta. Atunci cînd un deţinut iese în permisie, face ce vrea el, nu vine ANP-ul să îi zică ce să facă. E adevărat, există un itinerariu. Dar acolo unde stai, în locaţia unde stai, poţi face 10 copii cu cine vrei. Alte televiziuni vehiculează idei greşite, nu pun libertatea personală pe primul plan.

El, daca are, şi cred, că pînă la urmă va ieşi la iveală, el a avut la bancă sămînţă. El i-a dat sămînţă de la bancă. E adevărat, au avut o bună relaţie. Dar ce au făcut acum, au făcut cu sămîţă de la bancă. Nu vreau să dau detalii, că mi-e jenă să vorbesc mai multe. Atunci nu poate nici ANP-ul să spună „Băi, sămînţa ta să nu i-o dai cuiva!” El a dat sămînţa lui cui a vrut. Eu, din punctul meu de vedere, eu botez copiii făcuţi cu Sfânta Cununie. Eu o să-i dau sfaturile pe care le cred eu. Sînt de partea Alinei, sînt de partea adevărului.

Am vorbit şi cu Alina în fiecare zi, pentru a o linişti. Vina este a ei, a vorbit greşit. Nu e frumos cum a vorbit ea despre Pelinel, despre copil”, a spus Becali la b1 tv.

 

*************************************************************************************

Alina Vidican e foc şi pară! De cînd s-a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată cu Cristi Borcea, soţia fostului dinamovist nu mai are linişte. Astăzi a fost în arest, în vizită la soţul ei. Întrebată despre Valentina Pelinel, dacă ştie cumva dacă blonda ar fi fost şi ea în vizită, Alina Vidican a răbufnit: „O zdreanţă”.

„Noi sîntem o familie solidă, noi ne iubim. Această femeie este o femeie de moravuri uşoare, nu ştiu ce urmăreşte!”, a declarat actuala doamnă Borcea la Antena 1. „Valentina e însarcinată, ştii ceva despre asta?”, a fost ea întrebată. „Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că e o stearpă”, a adăugat Alina.

Scandalul a plecat dupa ce azi, Valentina Pelinel a recunoscut ca este gravidă. Gurile rele spun că tatal copilul ei este Cristi Borcea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×