E OFICIAL! DIVORŢ „la vârf” la Astra! I-a rămas CUPA

Ionuţ Cataramă   
în Monden
28/05/2014, 19:08
E OFICIAL! DIVORŢ „la vârf” la Astra! I-a rămas CUPA

Divorţul celui mai bogat român – Ioan Niculae, care, potrivit clasamentului Forbes, ar deţine o avere de 1,2 miliarde de dolari – de Domniţa Niculae a fost pronunţat, miercuri, de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1.

„Admite cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi din culpa comună a soţilor. Respinge restul pretenţiilor din cererea reconvenţională ca neîntemeiate”, se precizează în decizia luată de instanţă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prin hotărârea luată miercuri, magistraţii au respins cererea Domniţei Niculae de a primi 10 milioane de euro din averea omului de afaceri. Totodată, s-a dispus ca fosta soţie a lui Ioan Niculae să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de Radu, potrivit deciziei luate de Judecătoria Sectorului 1. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Cererea de divorţ a fost înaintată de omul de afaceri după aproximativ 31 de ani de căsnicie.

Ioan Niculae este proprietarul grupului InterAgro, iar averea sa este estimată la circa 1,2 miliarde de dolari, potrivit topului Forbes pe 2014. Conform aceluiaşi clasament, Niculae ocupă poziţia 1.372 în topul miliardarilor lumii pentru 2014 realizat de Forbes, dintr-un total de 1.645 de persoane cu avere mai mare de un miliard de dolari.

Ioan Niculae este şi patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu – câştigătoarea Cupei României 2014.

sursa: realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×