Oana Roman, ședință foto după ce a anunțat divorțul. Bărbatul celebru cu care a fost pozată în pat. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 19:40
Oana Roman, ședință foto după ce a anunțat divorțul. Bărbatul celebru cu care a fost pozată în pat. FOTO GALERIE FOTO
Oana Roman, ședință foto inedită alături de un bărbat și alte 3 femei din showbiz-ul autohton. Sursa foto: Facebook.com

Oana Roman a anunțat în urmă cu două zile că urmează să se separe de Marius Elisei, bărbatul care i-a fost alături în ultimii 7 ani și cu care are o fetiță. La scurt timp după publicarea anunțului pe rețelele de socializare vedeta a publicat fotografii în care apare cu un alt bărbat, în pat.

Oana Roman a pozat sexy, în pat, alături de un bărbat celebru

Oana Roman și Marius Elisei au luat decizia de a se separa. Fiica fostului premier al României a precizat că nu se știe dacă este definitiv sau mai sunt șanse de împăcare. Cert este că la puțin timp de la anunț Oana Roman s-a fotografiat alături de un alt bărbat, în pat. VEZI IMAGINI in GALERIA FOTO.

În imaginea care apare pe contul vedetei de socializare, Oana Roman este alături de 3 femei și un bărbat. Este vorba de personaje cunoscute din showbiz-ul românesc: Dima Trofim, Vica Blochina, Natalia Mateuț și Emily Burghelea.

Mai exact, Oana Roman și vedetele menționate au realizat o ședință foto care a întrecut toate așteptările. Vedeta promovează colecția de lenjerii de pat a prietenei sale, Vica Blochina. Oana s-a declarat încântată de shooting, dar și de lenjeriile care nu se șifonează.

Oana Roman, pune punct căsniciei cu Marius Elisei după 7 ani de relație

După ce a ezitat de nenumărate ori să facă anunțul despărțirii, Oana Roman și-a luat inima în dinți și a scris pe rețelele de socializare. Vedeta a declarat că nu au fost depuse actele de divorț, ci este vorba doar de o separare, cel mai probabil temporară.

Oana a preferat ca adevărul să se știe de la ea mărturisind că decizia a fost luată de comun acord. Cei doi vor să lase timpul să decidă pentru relația lor. Însă postarea sa a stârnit fel de fel de reacții care au deranjat-o pe soția lui Marius Elisei.

„Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm ca această separare este unica soluție”, a scris vedeta pe contul de Facebook.

Câteva ore mai târziu Oana a avut o reacție acidă la adresa jurnaliștilor care nu-și fac treaba cum trebuie. „Domnilor din presă, foarte prost vă faceți treaba! Foarte prost! Nu am pronunțat sau scris cuvântul divorț sau că am divorțat deja. Rușinică vouă! Am scris clar că ne-am separat. Punct”. 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×