Oana Roman nu este de acord cu măsurile luate de autorități: „Trăim o psihoză mondială”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/03/2020, 13:40
Oana Roman nu este de acord cu măsurile luate de autorități: „Trăim o psihoză mondială”
Oana Roman, reacție acidă la restricțiile anunțate de autorități pe fondul epidemiei de coronavirus. Sursa foto: click.ro

Chiar dacă noul coronavirus a produs panică la nivel global, pe fondul deceselor înregistrate, dar și al numărului tot mai mare de persoane infectate, Oana Roman nu pare deloc îngrijorată de această situație. Ba mai mult, proaspăt întoarsă din vacanța petrecută împreună cu fetița la Roma, vedeta s-a arătat contrariată de măsurile drastice impuse de autoritățile române pentru a stopa răspândirea agentului patogen care a făcut deja 31 de victime pe teritoriul țării.

Oana Roman critică măsurile luate de autorități în contextul epidemiei de coronavirus

Ca întotdeauna, fiica fostului premier al României nu ezită să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă riscă să fie criticată pentru punctul său de vedere. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Oana cataloghează drept exagerate noile restricții anunțate de Raed Arafat și, totodată, trage un puternic semnal de alarmă: „dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge”.

Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă.

De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu.

Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer”, a scris Oana Roman pe contul său de Facebook.

De ce nu s-a autoizolat după vacanța din Italia

Chiar dacă noul coronavirus a transformat Italia în țara europeană cu cele mai multe cazuri de infectare, autoritățile fiind nevoite să instituie carantină totală din această cauză, fiica lui Petre Roman nu a considerat că se impune amânarea vacanței pe care o avea programată în această perioadă.

Ba mai mult, după ce s-a întors de la Roma, vedeta a refuzat să se autoizoleze la domiciliu, așa cum au procedat majoritatea românilor întorși din Italia, iar decizia sa a stârnit un val de critici în mediul online. Sătulă de cei care îi cer socoteală, acuzând-o că îi pune în pericol pe toți cei cu care intră în contact, Oana a răbufnit și a explicat pe larg motivele din spatele deciziei.

Nu are legătură cu subiectul, dar îți răspund. Noi am fost la Roma. Nu este o zonă cu restricții de călătorie și nu se recomandă sau impune izolare la domiciliu.

Cine se informează corect găsește pe net lista emisă de Institutul de Sănătate Publică, cu toate zonele pentru care se impune carantină sau izolare la domiciliu. Roma nu este inclusă în acea listă”, a reacționat bruneta pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×