Oana Roman, la marginea prăpastiei. Vedeta abia mai are din ce trăi: „Stăm acasă și pierdem bani”

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/04/2020, 15:29
Oana Roman, la marginea prăpastiei. Vedeta abia mai are din ce trăi: „Stăm acasă și pierdem bani”
Oana Roman are probleme financiare tot mai mari din cauza crizei cauzate de coronavirus. Sursa foto: Instagram

Oana Roman trece printr-o situație financiară precară. De când a început carantina națională, vedeta abia se mai descurcă cu banii.

Oana Roman stă foarte prost cu banii

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a declarat că respectă regulile impuse de starea de urgență, dar se gândește cu groază cât va mai dura această criză, căci în tot acest timp pierde resurse financiare importante.

„Noi stăm în casă, nu muncim, abia ne descurcăm și o să ne descurcăm din ce în ce mai greu pentru că respectăm ceea ce ni se spune, adică stăm acasă, și oamenii se plimbă agale prin oraș, fără nicio treabă. […] Noi stăm acasă și pierdem bani îngrozitori de mulți”, a declarat Oana Roman, potrivit Antena Stars.

„Am slăbit 3 kilograme într-o săptămână și jumătate”

De când a început izolarea, fosta prezentatoare de televiziune s-a stresat foarte mult și chiar a slăbit din pricina asta, însă de acest aspect nu se plânge neapărat.

„Sunt foarte fericită pentru că astăzi m-am cântărit și ce credeți, de când a început izolarea mea, se fac aproape 2 saptamani, am slăbit 3 kg, într-o saptămână jumatate, asta pentru că Iza a fost și foarte bolnavă și a făcut o amigdalită foarte urâtă”, a adăugat Oana.

O rază de speranță ar fi putut veni pentru fiica Mioarei Roman, însă și aceea pare tot mai departe. Mai exact, Oana ar putea trăi bine în perioada asta datorită unei moșteniri lăsate de o mătușă, însă lucrurile s-au complicat în această speță.

Mai exact, din cauza datoriilor acumulate de mama ei, RAAPPS a atacat în instanță dreptul surorilor Oana și Catinca de a pune mâna oe terenul de la Sinaia lăsat de mătușa lor și pe banii din cont.

Procesul care va lămuri ce se întâmplă cu averea moștenită de Oana Roman ar trebui să aibă loc pe 15 aprilie, asta dacă nu va fi amânat din cauza carantinei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×