Oana Roman a povestit cum a fost înșelată de Cornel Păsat, fostul iubit: ”Era prietena mea și stătea cu noi în casă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/12/2019, 11:39
Oana Roman a povestit cum a fost înșelată de Cornel Păsat, fostul iubit: ”Era prietena mea și stătea cu noi în casă”
Oana Roman a dezvăluit motivul despărțirii de Cornel Păsat, fostul iubit. Sursa foto: romaniatv.net

Oana Roman și Cornel Păsat au avut o relație atipică și controversată. Ea, fiica fostului premier al României. El, un stripper. Dar relația de 7 ani a celor doi avea să se ducă pe apa sâmbetei în momentul în care Oana Roman a aflat un lucru incredibil. 

Oana Roman a dezvăluit motivul despărțirii de Cornel Păsat

Oana Roman și Cornel Păsat au ținut prima pagină a tabloidelor atât în timpul relației, cât și după despărțire. Cei doi au fost împreună 7 ani, iar lumea aștepta o nuntă în showbiz-ul autohton, însă vestea a fost cu totul alta. Bianca, o bună prietenă de-a cuplului se pare că a fost motivul despărțirii celor doi.

Dacă la momentul respectiv Oana a lăsat să se înțeleagă că a fost înșelată cu cea pe care o credea prietenă, acum vedeta a spus adevărul gol-goluț. „M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră.

Bianca, actuala soție a lui Cornel Păsat, era prietena Oanei

A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea”, a spus Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Fostul iubit al Oanei Roman, Cornel Păsat, are o cu totul altă părere și spune că soția sa nu are nimic de-a face cu separarea care a avut loc în urmă cu mulți ani. Oana Roman și Bianca nu și-au vorbit foarte mulț ani, însă recent s-au împăcat.

Fostul stripper nu vrea să mai dezgroape securea trecutului și spune că unii oameni interpretează lucrurile în funcție de evenimentele și supărările din viața lor.

„Motivul despărțirii nu a fost legat de faptul că eu mi-am dorit o familie sau a intervenit  între noi Bianca, actuală mea soție! Nu, Oana știe foarte bine de ce ne-am separat atunci. În șapte ani de relație, cât am avut noi, s-au acumulat multe și, pur și simplu, la un moment dat, totul se consumase între noi!

Nu vreau să mai dezgrop morții după atâta timp, mi se pare absurd și fără sens. Însă, atât vreau să spun, odată cu trecerea timpului, oamenii mai uită anumite lucruri și le interpretează cum vor ei în funcție, probabil, de datele actuale ale problemelor lor!

În fine, când fiecare a luat-o pe drumul lui, la finalul prieteniei noastre, atât eu, cât și Oana nu am vorbit deloc despre asemenea povesti”, a declarat Cornel Păsat, în urmă cu un an pentru wowbiz.ro.

În prezent Cornel Păsat este căsătorit cu Bianca, o frumoasă balerină. Cei doi au împreună un băiețel după ani de așteptări și multe drumuri la medici și controale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×