Există viaţă după adulter. Cum arată acum Oana Mareş, la 4 ani după ce a dispărut de la TV

Claudiu Ilie   
în Reality show
04/04/2018, 20:00
Există viaţă după adulter. Cum arată acum Oana Mareş, la 4 ani după ce a dispărut de la TV GALERIE FOTO

O mai ţineţi minte pe Oana Mareş? E înaltă, frumoasă, blondă şi prezenta emisiunea „It`s show time”, difuzată pe Antena 2. În plus, era soţia lui Augustin Viziru, celebrul actor.

Povestea lor de dragoste s-a terminat însă în anul 2011, când frumoasa blondă a fost filmată în apartamentul unui alt bărbat. Relaţia lor de 11 ani a luat sfârşit atunci printr-un divorţ. Divorţul de Augustin se pare că şi-a pus amprenta asupra înfăţişarii ei, mai mulţi fani de-ai ei spunând că parcă ascunde o mare tristeţe în majoritatea pozelor de pe Facebook. Cei care au văzut-o au fost extrem de șocați pentru că Oana prcatic nu s-a schimbat deloc. ”Nu-mi vine să cred! Peste tine nu mai trec anii?!??!?!?!”, s-a mirat cineva.

Oana Mareş, versiunea 2018. Cum arată ex-soţia lui Augustin Viziru

S-a retras şi din televiziune pentru a se mărita şi pentru a-şi creşte copilul pe care l-a făcut cu soţul ei, Dragoş. Şi-a recăpătat silueta imediat după naştere. De altfel, fosta prezentatoare postează des pe conturile ei de socializare fotografii şi video-uri în care apare făcând sport.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×