O vedetă de la noi se mărită! Vezi cine e norocosul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/04/2016, 20:00
O vedetă de la noi se mărită! Vezi cine e norocosul GALERIE FOTO

CANCAN.ro a obţinut o informaţie preţioasă pentru fanii lui Sore. Se mărită sau nu cântăreaţa? Ei bine, admiratori ai blondei, fiţi pe fază: cântăreaţa face nunta, iar evenimentul nu va fi unul obişnuit. Tot noi v-am povestit într-un articol anterior şi despre dietă, cum a slăbit 10 kilograme după naştere, dar şi dacă iubitul o sprijină de când a devenit mamă. Ca să nu mai vă povestim încă o dată, mai bine intraţi AICI şi aflaţi detalii preţioase, dacă le-aţi pierdut cu vederea.

Aşadar, Sore a devenit mamă pe 25 martie, iar 28 se afla deja acasă. Vedeta tv este îndrăgostită lulea, are o relaţie atât de perfectă că după primul an de iubire a venit pe lume şi micuţa Enrin, care i-a luminat viaţa. Partenerul de viaţă al artistei este Mircea Julean, un tânăr avocat cu care fosta prezentatoare TV are o relaţie de aproape doi ani.

Acum, pentru că sunt proaspeţi părinţi, Sore şi Mircea se gândesc şi la oficializarea relaţiei, iar momentul nu va fi unul uşor de uitat. CANCAN.ro a întrebat-o pe Sore dacă, până la urmă, se va căsători sau crede în relaţia fără acte, însă vedeta TV a mărturisit că va îmbrăca rochia de mireasă, însă nu va fi una obişnuită, cu atipică. Astfel, întrebată dacă va spune ”DA” în faţa ofiţerului stării civile, artista a spus că în mod cert se va întâmpla. ”Urmează şi nunta, dar nu e o prioritate acum. Bineînţeles că mă văd mireasă, însă una nonconformista :)”, a declarat Sore, pentru CANCAN.ro

 Viaţa lui Sore

Artista a adus pe lume pe 25 martie, prin cezariană, o fetiţă de nota 10. Pe 28, vedeta deja se afla în căminul conjugal.Sorina Cătălina Mihalache, cunoscută drept Sore, este o actriţă de televiziune, dansatoare şi cântăreaţă română de muzică pop şi pop-rock cu influenţe de electro funk. La vârsta de 10 ani, Sore a imitat-o pe Natalia Oreiro la concursul „Ploaia steluţelor” şi a câştigat locul trei, iar la 11 ani, făcea pentru prima dată, parte dintr-o trupă, Dolly, împreună cu alte trei fete, alături de care lansa melodiile „În Weekend”, „Hei, Tarzan Tarzan”, „Am capul în nori”, „Dragă Johnny”. Această trupă s-a destrămat în anul 2002. La 17 ani a participat la emisiunea „Faimoşii” – My band, by Marius Moga and Cătălin Măruţă, unde au remarcat-o producătorii de la Play & Win şi au format trupa Crazy Win, împreună cu doi băieţi. Primul lor single, “Beautiful Lover” (2009), a avut foarte mare succes. După destrămarea acestei trupe, a cântat într-un proiect de cover-uri interpretate live, împreună cu Cici de la Sistem. În 2011, Sore a devenit artist MediaPro Music, unde lucrează cu Smiley & HaHaHa Production promovându-şi atât single-ul „Love is music” cât şi piesa „Stage of joy” alături de colegii săi din Lala Band.

Sore Mihalache a interpretat personajul Sara Năstase din serialul muzical „Pariu cu viaţa” de la ProTV. A avut o relaţie cu colegul ei din serial, Raphael Tudor, cu care a locuit, iar în 2014 a interpretat acelaşi personaj în serialul O nouă viaţă. În 2012 a lansat piesa muzicală „Different”, care a înregistrat peste 2 milioane de vizionări (varianta oficială), respectiv peste 4.862.000 de vizualizări (varianta neoficială)  Piesa „Different” a ajuns să ocupe locul cinci în iTunes Dance Chart Japonia.

În 2013 a lansat împreună cu Mihai Ristea piesa „Beautiful Life”, care, la fel ca şi celelalte piese ale ei, a fost foarte difuzată de către toate posturile de radio din România. Atât „Different” cât şi „Beautiful Life”, au intrat în Romania Airplay Top 100 timp de multe săptămâni, urcând şi între primele 20 de poziţii ale clasamentului. Sore Mihalache a susţinut o serie de concerte împreună cu colegii ei din trupa Lala Band. Alte turnee susţinute prin ţară sunt „Like Life” şi „Lala Happy X-mas”.În anul 2013, Sore Mihalache va întreprinde un turneu naţional împreună cu colegii săi din LaLa band, numit „LaLa Love Tour”.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×