O trupă de fete din anii ’90 a revenit în muzică! Prima piesă după aproape 10 ani de pauză

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/01/2016, 21:00
O trupă de fete din anii ’90 a revenit în muzică! Prima piesă după aproape 10 ani de pauză

In anii ’90, All Saints era una dintre trupele de succes, melodii ca „Never Ever” rasunand peste tot. La 19 ani de la lansarea primului single, cele patru artiste vin pe piata din nou o piesa, prima de pe un album care va fi aparea in aprilie.

Cu un look complet schimbat de cel cu care s-au consacrat, Melanie Blatt, Shaznay Lewis si surorile Nicole si Natalie Appleton, au revenit, dupa o pauza de 9 ani, cu o piesa noua numita „One Strike”, ce va putea fi auzita luna viitoare, din 26 februarie, conform ContactMusic.

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

Pe vremuri, All Saints vindea 12 milioane de albume si avea cinci melodii aflate pe primul loc in topuri. Ramane de vazut daca „Red Flag”, albumul pe care il vom auzi din 8 aprilie, se va bucura de acelasi succes.

Intr-un interviu pentru Mirror, una dintre artiste a declarat ca melodia se refera la divortul lui Nicole de Liam Gallagher, cunoscut din trupa Oasis, scrie ziare.com.

Daca in trecut au existat destule scandaluri intre cele patru artiste, acum ele sustin ca sunt din nou cele mai bune prietene.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×