O televiziune cunoscută se închide oficial! CNA i-a retras licenţa!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/03/2015, 08:38
O televiziune cunoscută se închide oficial! CNA i-a retras licenţa!

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, în şedinţa de marţi, situaţia televiziunii Mynele TV, a cărei licenţă audiovizuală este deţinută de societatea Happy Music SRL.

Potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de marţi, reprezentanţii CNA au făcut un control, pe 9 martie, la sediul unde a fost autorizată televiziunea Mynele TV. Reprezentanţii CNA au constatat că în spaţiul autorizat îşi desfăşura activitatea o altă societate comercială, diferită de cea care deţine licenţa pentru Mynele TV.

ATENTIE!!! SE SCHIMBA ORA!!! TRECEM LA ORA DE VARA!!!

Pe de altă parte, în şedinţa CNA din 26 februarie, în care Consiliul a analizat pentru prima dată situaţia Mynele TV, a fost prezent Răzvan Rădulescu, care a spus că este împuternicit să reprezinte societatea Happy Music SRL.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Răspunzând unei întrebări adresate de preşedintele CNA, Laura Georgescu, privind acţionariatul Happy Music SRL, Răzvan Rădulescu a spus atunci că acesta este în curs de modificare, în sensul ieşirii oficiale a lui Costi Ioniţă din această societate.

PICTORIAL INCENDIAR!!! O CELEBRA SPORTIVA ROMANA A POZAT GOALA!!! SE VEDE TOT!!!

„Se fac modificări, în mod normal era Costi Ioniţă cu Corina Boabeş. Ar trebui să fie Corina Boabeş 100%. Trebuie să iasă de la Registrul Comerţului noul certificat cu acţionar 100% Corina Boabeş. Trebuia să iasă de săptămâna trecută. Încă aşteptăm. Birocratic vorbind, Costi Ioniţă a predat acţiunile sale către Corina Boabeş, care este acum acţionar unic”, a spus, la momentul respectiv, Răzvan Rădulescu. El nu a avut documente pe care să le depună la CNA din care să reiasă modificarea acţionariatului.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

Pe de altă parte, potrivit informaţiilor prezentate atât în şedinţa CNA din 26 februarie, cât şi în şedinţa de marţi, televiziunea Mynele TV şi-a întrerupt emisia pe 15 decembrie, fără a anunţa oficial Consiliul Naţional al Audiovizualului, în conformitate cu legislaţia audiovizualului.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×