O tânără din Iași s-a prefăcut că este moartă! A crezut că scapă de polițiști!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/07/2018, 11:46
O tânără din Iași s-a prefăcut că este moartă! A crezut că scapă de polițiști!
O tanara din Iasi s-a prefacut moarta!

A furat o mașină, apoi a făcut accident cu ea, fiind în stare de ebrietate! Mai mult, tânăra i-a șocat pe polițiștii din Iași atunci când s-a prefăcut că este…moartă!

Un localnic al comunei Holboca a sunat la 112, crezând că în mașina respectivă era o fată moartă. Un echipaj SMURD a sosit la fața locului și a văzut despre ce era vorba. Tânăra care furase mașina părea într-o stare gravă. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, însa au fost și ei șocați când au văzut că femeia s-a trezit brusc și a căscat.

Citește și Accident rutier grav în Alexandria! 13 persoane implicate! 

Citește și Accident uimitor între un tramvai și o mașină! Polițiștii au rămas șocați! 

Tânăra care a lovit mașina furată era moartă…de beată

Ea a fost testata ulterior de catre politisti cu aparatul etilotest, avand o concentratie de 0.73 miligrame alcool pur în aerul expirat, potrivit observator.tv. Fata era moartă de beată! „Poliţiştii au fost sesizati despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Holboca. Din verificări a rezultat că o femeie ce nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a provocat un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, se pare că autoturismul pe care l-a condus ar fi sustras. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere, pentru furt şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×