O tânără din Bulgaria are cele mai mari buze din lume! Cum arată după cele 20 de injecții pe care și le-a făcut

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 16:43
O tânără din Bulgaria are cele mai mari buze din lume! Cum arată după cele 20 de injecții pe care și le-a făcut
Așa arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Și-a făcut până acum 20 de injecții cu acid hialuronic. Sursa foto: Instagram

Fotomodelul bulgar Andrea Ivanova, de 22 de ani, şi-a văzut visul cu ochii după ce a devenit fericita posesoare a celor mai mari buze din lume. Iar dacă vă gândiți că un astfel de record se atinge fără prea mult efort, trebuie să știți că tânăra și-a făcut până acum nu mai puțin de 20 de injecții cu acid hialuronic. „A meritat fiecare sacrificiu”, susține aceasta, mândră nevoie de „boticul” său.

Femeia cu cele mai mari buze din lume face senzație pe rețelele de socializare

„Păpuşa Barbie”, așa cum este poreclită de toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, a cheltuit, potrivit celor de la Mirror Online peste 150 de dolari pentru fiecare injecţie făcută în demersul său de a obține recordul mondial. Ultima dintre acestea, cea cu numărul 20 şi-a făcut-o chiar marți dimineață, în uralele și aplauzele la scenă deschisă ale celor peste 40.000 de fani ai săi.

Mă simt foarte bine și foarte fericită cu noile mele buze, pentru că din punctul meu de vedere cu buze mai mari sunt mai drăguță.

Am vizitat aproape toate clinicile de din Sofia și îmi pun în buze tot felul de substanțe. Nu mă uit la bani. Nu știu exact cât am cheltuit”, a mărturisit tânăra într-un interviu acordat recent.

Din cauza pandemiei de coronavirus, recordul său nu a putut fi omologat

Cu toate că buzele ei au ajuns deja la dimensiuni uriașe, Andrea spune că nimic nu o va opri să continue acest demers. Studentă la Filologie Germană în cadrul Universității din Sofia, bulgăroaica este hotărâtă să apeleze la toate injecțiile și procedurile estetice posibile.

Din păcate pentru ea, pandemia de coronavirus i-a dat puțin planurile peste cap, întrucât  nu poate primi vizita experţilor Guinness pentru a obţine titlul mondial la care visează de atâta amar de vreme. Este încurajată, însă constant de cei peste 25.000 de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează frecvent imagini cu buzele ei.

Primesc mii de mesaje de felicitare pentru buzele și ținuta mea, pentru viziunea și stilul meu, în fiecare zi, de la oameni din toată lumea„, a mai spus Andrea Ivanova în interviul acordat pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×