O tânără a aflat un secret teribil despre familia ei în urma unui banal selfie postat pe internet – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 13:00
O tânără a aflat un secret teribil despre familia ei în urma unui banal selfie postat pe internet – Video
O tânără a aflat adevărul despre familia ei după un banal selfie postat pe internet. Sursa foto: news14.com

O tânără a aflat un secret teribil despre propria ei familie după ce și-a făcut un banal selfie cu noua ei colegă de școală. Povestea acesteia este demnă de un roman sau chiar de un film!

O tânără a aflat că a fost răpită când era un bebeluș după un selfie banal cu sora ei

Miche Soloman, o adolescentă în vârstă de 17 ani din Cape Town, a fost impresionată când a cunoscut-o pe noua ei colegă de la Liceul Zwaanswyk, Cassidy Nurse, căci semăna foarte tare cu ea.

De altfel, asemănarea dintre cele două au remarcat-o toți, inclusiv familiile. A început să afle misterul acestei asemănări izbitoare în momentul în care a postat un selfie cu colega ei de școală, cu care s-a împrietenit din prima, existând de la bun început o chimie specială între ele.

„Din cauza șocului, nu mă mai puteam mișca”

Părinții lui Cassidy, Celeste și Morne Nurse, au dorit să ia contactul cu Miche după ce au văzut poza cu fiica ei. Au întrebat-o când s-a născut și… stupoare! Data nașterii este aceeași ca a fiicei lor: 30 aprilie 1997.

Miche a aflat apoi că numele ei real este Zephany Nurse, după o anchetă socială elaborată realizată de autoritățile africane.

Zephany era un bebeluș de doar trei zile răpit de la Spitalul Groote Schurr din orașul din Africa de Sud. Și-a făcut testul ADN pentru a afla dacă Cassidy este într-adevăr sora ei geamănă, iar analizele au confirmat ipoteza.

„Din cauza șocului, nu mă mai puteam mișca. Am simțit cum viața mea scapă de sub control”, a povestit tânăra pentru presa din Cape Town.

Nu a trecut mult timp și mama care a crescut-o pe Miche, Layona Soloman, a fost arestată de polițiști sub acuzația de răpire de minori.

Niciodată nu și-ar fi imaginat că este fata unei alte mame, iar când și-a cunoscut adevărații părinții Miche a constatat că nu simte absolut nimic pentru ei, iar asta a dărâmat-o din punct de vedere psihologic. Legătura ei cu falsa mamă era deja prea puternică pentru că, totuși, trecuseră 17 ani în care Layona era cea care a crescut-o.

Femeia fusese condamnată la 10 ani de închisoare, iar Zephany, alias Miche, a păstrat legătura cu mama ei, care, deși nu a născut-o, este singura persoană pe care o iubește din toată inima. Viața acestei adolescente din Africa de Sud a ajuns subiect de carte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×