O studentă de 20 de ani a murit în club! Ce au găsit medicii în corpul ei

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/04/2019, 11:00
O studentă de 20 de ani a murit în club! Ce au găsit medicii în corpul ei GALERIE FOTO
Studenta moarta in club, dupa ce a consumat o substanta necunoscuta

Dramă într-un club din Galați, unde o fată de doar 20 de ani din Basarabia, studentă la Universitatea „Dunărea de Jos”, a murit după ce a consumat o substanță necunoscută! Fata a ajuns de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut-o ajuta.

Studenta basarabeancă a băut în club și a murit la spital

Luminița a ajuns la spitalul din Galaţi sâmbătă noaptea, iar duminică medicii iau declarat decesul. În urma necropsiei, s-a stabilit că studenta a murit din cauza unei intoxicaţii cu alcool (etanol), dar şi cu o substanţă necunoscută​.

Poliţia din Galaţi a confirmat că defăşoară o anchetă în cazul morţii suspecte a unei studente din Republica Moldova, care a ajuns la Spitalul de Urgenţă în stare foarte gravă, sâmbătă noapte.

Studenta moarta sarbatorea in club ”Zilele Basarabiei”

Medicii au găsit în corpul fetei o substanță necunoscută

Luminița părea a fi în comă alcoolică şi, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viaţa, fata a murit în cursul zilei de duminică. În urma necropsiei, s-a stabilit că studenta a murit din cauza unei intoxicaţii cu alcool (etanol), dar şi cu o substanţă necunoscută.

În caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar procurorii încearcă să descopere în ce condiții s-a petrecut consumul de alcool, dar și dacă repectiva substanță necunoscută a ucis-o pe fata din republica Moldova.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele examenului toxicologic, pentru a şti ce substanţă periculoasă a ingerat tânăra studentă în vârstă de 20 ani și urmează să afle cum a ajuns acea substanță în corpul fetei.

Procurorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv crima! La sfârşitul săptămânii trecute, studenţii basarabeni din Galaţi au organizat mai multe pretreceri grupate sub genericul ”Zilele Basarabiei”, la care au luat parte foarte mulți studenți basarabeni înscrii la facultăți din România.

Familia şi prietenii ei sunt dărâmaţi de durere. Persoanele care au cunoscut-o spun că era o fată cuminte şi învăţa bine. Luminița avea însă probleme cu inima, fiind chiar și operată pe cord, în urmă cu mai mulți ani de zile, după cum au declarat apropiații fetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×