O sportivă americană refuză sa se mai întoarcă în SUA dupa ce Donald Trump a castigat alegerile

Sorin Dumitrescu   
în Hotnews
11/11/2016, 20:13
O sportivă americană refuză sa se mai întoarcă în SUA dupa ce Donald Trump a castigat alegerile

O jucatoare americana de fotbal feminin a anuntat ca nu va mai calca in tara natala cat timp Donald Trump va fi presedinte.

Fotbalista Ella Masar McLeod spune ca a luat aceasta decizie deoarece i se pare „infricosator” faptul ca un om precum Donald Trump a castigat alegerile, conform sports.fr

Sustinatoare a lui Hillary Clinton, Ella Masar McLeod si-a prelungit contractul cu formatia suedeza Rosengard pe o perioada de patru ani, dupa ce a aflat ca Trump a castigat alegerile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Imediat dupa alegeri m-am dus la conducerea clubului si le-am cerut sa semnam un contract noi pe 4 ani. Nu ma mai intorc in SUA cat timp Donald Trump este presedinte”, a spus jucatoarea americana.

Ella Masar McLeod a mai afirmat ca l-a intalnit pe Donald Trump in timpul unui dineu si l-a descris ca fiind „un om infricosator”.

In timpul campaniei electorale, Donald Trump a avut mai multe reactii misogine si sexiste la adresa femeilor. Acesta poate fi unul dintre motivele ce au determinat-o pe McLeod sa faca aceste declaratii.

SURSĂ: Ziare.com

Închide ×