VEDETA TV, clipe de coşmar! Un bărbat i-a arătat ŞARPELE şi ea a început să ţipe!

Filon Stan   
în Femei frumoase
15/12/2017, 16:49
VEDETA TV, clipe de coşmar! Un bărbat i-a arătat ŞARPELE şi ea a început să ţipe! GALERIE FOTO

O britanică a trăit clipe de groază chiar la o şedinţă foto. Frumoasa Rebekah Vardy, soţia fotbalistului Jamie Vardy, atacant al echipei Leicester City, se gândea că va fi o şedinţă foto obişnuită pentru emisiune „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, la care participă.

I-a fost dat un costum de baie foarte sexy, a fost machiată, aranjată şi apoi a fost invitată pe o canapea. Frumoasa care nici nu se vede că ar fi născut patru copii s-a aşezat pe canapea în cele mai sexy poziţii cu putinţă, când în cameră şi-a făcut aparişia un bărbat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

O soţie sexy de fotbalist a realizat o şedinţă foto de coşmar!

Acesta avea în braţe un ditamai şarpele. Atunci a realizat că va trebui să pozeze sexy cu un şarpe atârnat de ea. Femeia a început să tremure, iar şedinţa foto s-a transformat într-un chin. Corpul ei bine lucrat s-a încordat tot, iar la scurt timp a început să ţipe. Vezi mai sus cum a ieşit Galeria Foto!

 

Închide ×