O soprană cerșetoare a semnat contractul vieții sale după ce a fost filmată cântând la metroul din Los Angeles

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/10/2019, 17:41
O soprană cerșetoare a semnat contractul vieții sale după ce a fost filmată cântând la metroul din Los Angeles
Soprana cerșetoare din Los Angeles, acum sub aripa unui producător muzical. Sursa foto: Youtube Inside Edition

O soprană cerșetoare originară din Rusia a fost filmată cântând la metroul din Los Angeles, iar imaginile cu aceasta au făcut repede înconjurul lumii. Nu mult a trecut până când femeia a fost cooptată pentru ca talentul ei să fie pus și mai bine în valoare, așa că a semnat un contract care îi schimbă complet viața.

Soprana cerșetoare i-a impresionat până la lacrimi pe americani

Peste patru milioane de oameni au văzut până la această oră filmulețul cu rusoaica postat pe Twitter. Emily Zamourka poate de acum să viseze la o viață mai bună și să nu își ducă zilele apelând la mila trecătorilor. Femeia i-a cucerit pe americani, iar cineva a filmat-o și a pus imaginile pe Internet.

Producătorul muzical Joel Diamond a remarcat-o și el, așa că i-a propus un contract ofertant care o va scăpa cu siguranță pe femeie de sărăcie. Cel care a fondat compania Silver Blue Records i-a ales deja și o melodiei Emilyei. Prima piesă pe care aceasta o va înregistra se numește „Paradise”.

soprana cerșetoare
Povestea femeii s-a viralizat în toată lumea de la apariția imaginilor cu ea cântând. Sursa foto: Youtube Inside Edition

A pierdut totul pentru că s-a luptat să trăiască

Imaginile au făcut înconjurul planetei datorită unui polițist care a surprins-o făcându-și rondul la metroul din Los Angeles. Femeia de 52 de ani a ajuns pe drumuri și este fostă profesoară de vioară și pian, locuind de mai bine de 20 de ani în Statele Unite ale Americii. Soarta nu a fost prietenoasă cu rusoaica stabilită în State.

Femeia s-a îmbolnăvit și toți banii pe care i-a câștigat i-a dat pe tratamentul bolii sale. Aceasta și-a vândut inclusiv casa pentru a se vindeca. În cele din urmă, a rămas pe străzi. „Sunt oameni cărora le este milă de mine, dar nu vreau să fiu o povară pentru mine”, a spus soprana cerșetoare pentru postul american de televiziune ABC 7. Vezi aici videoclipul cu ea cântând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×