O sobă a explodat într-o casă din Filipeștii de Târg, Prahova. Patru adolescenți au suferit arsuri

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 18:34
O sobă a explodat într-o casă din Filipeștii de Târg, Prahova. Patru adolescenți au suferit arsuri
O sobă a explodat în comuna prahoveană Filipeștii de Târg. Sursa foto: observator.tv

O sobă a explodat într-o casă din Filipeștii de Târg, județul Prahova, iar patru persoane au fost rănite în urma acestui incident. De îngrijiri medicale imediate au avut nevoie tineri cu vârstele curpinse între 13 și 19 ani.

O sobă a explodat în Filipeștii de Târg din cauza supraîncălzirii

Explozia care a avut loc azi s-a produs din cauza supraîncălzirii unei sobe, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Prahova, notează știrileprotv.ro. Tinerii care se aflau în casă au suferit arsuri, iar la fața locului au ajuns două ambulanțe care i-au transportat la spital.

După ce echipajele de stingere au oprit focul, victimele au fost preluate de ambulanțieri. Medicii ajunși în comuna prahoveană era de la Serviciul de Urgență din Prahova.

ISU: Victimele sunt o fată de 16 ani și trei tineri cu vârstele cuprinse între 13 și 19 ani

„Pompierii militari acţionează la o explozie neurmată de incendiu în localitatea prahoveană Filipeştii de Târg. În urma deflagraţiei au rezultat patru victime cu arsuri pe membrele superioare şi faţă – o adolescentă de 16 ani şi trei băieţi cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani. Din primele informaţii se presupune că explozia ar fi avut loc de la supraîncălzirea unei sobe”, arată Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×