O româncă, viralul zilei în lume! A început să plângă după ce a votat. „Am votat ca să mă întorc acasă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 17:24
O româncă, viralul zilei în lume! A început să plângă după ce a votat. „Am votat ca să mă întorc acasă” GALERIE FOTO
O româncă a început să plângă după ce a votat. Sursa foto - digi24.ro

O româncă a generat viralul zilei în lume! Femeia a început să plângă după ce a votat. De altfel, pare a fi o prezență masivă la alegerile din Diasporă și numărul celor care deja au pus ștampila se apropie de 200 de mii. Pentru unii, momentul a fost prea mult. O doamnă a terminat cu ochii în lacrimi și a avut un mesaj ferm pentru politicieni. Aceasta a ținut să le transmită tuturor că are în suflet o dorință aparte.

O româncă, viralul zilei în lume!

Plecată din România în Italia, femeia a votat la Milano. „Am votat ca să mă întorc acasă. În locul unde îmi sunt părinții, frații…”, a spus aceasta printre lacrimi. A fost susținută de un alt bărbat care a mers pe aceeași idee. „Eu sper să mă întorc acasă. Dar, deocamdată, aici ne-am găsit de muncă, un trai mai bun ca acasă”, a zis și acesta, la rândul lui. Mesajele de acest gen nu s-au oprit aici. VEZI VIDEO CU MOMENTUL AICI

„Avem 17 ani de când suntem plecați în Italia și am vrea să ne întoarcem acasă. Dar dacă nu sunt condiții… noi facem din vamă până ajungem acasă, în România, sunt multe de făcut. Spitalele să fie puse la punct, învățământul să fie pus la punct, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se facă ceva. Că până acum nu s-a făcut nimic.

A început să plângă după ce a votat

Până acum s-au certat politicienii între ei și nu s-au pus la o masă rotundă, să stea de vorbă, să se pună de acord, să facă ceva. Acum avem o nouă speranță!”, a adăugat o altă femeie. „Vreau să mă întorc acasă. Vreau să ma întorc acasă, că acolo e locul meu. Vreau un lucru mai bun, vreau ca cel care iese președinte să încerce să facem ceva mai bun, cu toate că prerogativele președintelui sunt mici, nu sunt prea mari, dar să încercăm să facem ceva, să schimbăm ceva în lumea asta”, a plusat un alt bărbat

De remarcat că în acest moment, deși mai este o zi întreagă în care se poate vota, s-a depășit deja prezența la vot de la primul tur al alegerilor prezidențiale din 2014.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×