O rază de speranţă pentru Neşu? Un vraci promite că-l vindecă în două luni! VEZI TAOTE IMAGINILE! Aşa arată acum

Claudiu Ilie    George Heisu   
în Monden
15/07/2017, 10:00
O rază de speranţă pentru Neşu? Un vraci promite că-l vindecă în două luni! VEZI TAOTE IMAGINILE! Aşa arată acum GALERIE FOTO

Sârboaica Marijana Kovacevici, care se laudă că a vindecat zeci de fotbalişti prin metode „speciale”, neconvenţionale, are prozeliţi. Unul dintre aceştia, pe numele său Stelian Fulga, un terapeut care pretinde că lucrează numai cu produse naturiste şi că s-a şcolit în Tibet, susţine că îl poate vindeca pe fostul fotbalist Mihăiţă Neşu.

Imobilizat într-un scaun cu rotile încă din 2011, după o fractură suferită la un antrenament al formaţiei Utrecht, Neşu se concentrează pe refacere, iar aceasta ar putea fi o şansă unică de a merge din nou.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO         

Vraciul chiar a plusat cu privire la timpul în care îl va face bine pe fostul stelist.
”Dacă în două luni nu îl pun pe picioare, îi dau 100.000 de euro. Mergem la notar şi facem hârtiile. Dacă nu se face sănătos, îi dau banii. Dar, în cele două luni, Neşu trebuie să facă întocmai ceea ce îi voi spune eu”, e condiţia pusă de Fulga lui Mihăiţă Neşu.

Replica lui Neşu a fost excepţională: ”Eu cred doar în Dumnezeu”!

”Eu am paralizat, nu pot să fac nimic, dar uite că Dumnezeu are putere şi printr-un om paralizat poate să creeze ceva deosebit… O persoană dragă mi-a spus că poate acest accident mi s-a întâmplat pentru a mă apropia mai mult de Dumnezeu. Am discutat cu preoţi şi diferiţi oameni şi am ajuns la concluzia că scopul omului pe Pământ este dobândirea Duhului Sfânt şi a sfinţeniei. Sfântul Ioan Gură de Aur spunea că cel mai mare dar primit de la Dumnezeu este suferinţa şi boala. Aşa că eu încerc să mulţumesc pentru ce îmi este dat şi sper să îmi dea putere să trec peste fiecare zi”, a mai spus fostul fotbalist, pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×