Ce VEDETĂ TV s-a MĂRITAT în mare SECRET! Este ÎNSĂRCINATĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/04/2015, 10:00
Ce VEDETĂ TV s-a MĂRITAT în mare SECRET! Este ÎNSĂRCINATĂ! GALERIE FOTO

Super dezvăluire în ajunul Paştelui! O vedetă TV de la noi s-a măritat în mare secret pentru că este însărcinată! Cu toate că a tot încercat să îşi ţină secretă sarcina, dar acum s-a aflat ceea ce ascundea o prezentatoare TV de la noi. În mare secret, vedeta TV a mai făcut un pas, ea căsătorindu-se cu cel care a lăsat-o însărcinată, anunta spynews.ro

ULTIMĂ ORĂ! Divorţ ŞOC! Vedeta Pro TV S-A DESPĂRŢIT! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

Nu a spus nimănui nimic despre sarcina sa şi, de ceva vreme încoace, nici nu mai apare atât de des în public. Mădălina Radu, VEZI ÎN GALERIE FOTO IMAGINI INCENDIARE CU VEDETA SEXY CLICK SUS PE POZE care a făcut carieră la OTV şi care şi-a făcut un nume pentru apariţiile mai mult decît îndrăzneţe, fiind una dintre femeile care, de-a lungul timpului, au făcut furori cu formele etalate fără inhibiţii în faţa aparatelor foto este, de câteva luni, gravidă.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

Cu toate acestea, frumoasa brunetă a stat departe de ofiţerul stării civile pentru că tatăl ei suferea de o boală gravă de inimă şi a suferit o intervenţie chirurgicală.

VIDEO 18+ ! O vedetă, surprinsă FĂRĂ LENJERIE la TV! I-AU RIDICAT FUSTA SI S-A VAZUT TOT!!!

Acum însă, cum a depăşit toate problemele, frumoasa Mădălina, gravidă în şase luni, a luat decizia să accepte să se mărite cu bărbatul alături de care a rămas însărcinată. Culmea, bruneta a făcut gestul cu pricina în mare secret, ea ”uitând” să îşi anunţe majortitatea prietenilor.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

”Nu au făcut nunta la Biserică încă, dar s-au căsătorit gândindu-se că ar fi mai buine pentru copil. S-au căsătorit doar la Starea Civilă.

Petrecerea a fost una restrânsă, cu atât mai mult cu cât tatăl ei nu şi-a revenit pe deplin după operaţie”, a spus pentru spynews.ro o prietenă de-a Mădălinei.

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Vedeta TV şi iubitul ei de origine străină sunt împreună de mai mulţi ani şi, la începutul acestui an, vedeta Tv şi-a anunţat apropiaţii că este însărcinată, urmând să nască în această vară.

Sursa: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×