O nouă teorie a conspiraţiei. Apocalipsa vine pe 29 iulie. Ce se întîmplă vineri

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/07/2016, 20:14
O nouă teorie a conspiraţiei. Apocalipsa vine pe 29 iulie. Ce se întîmplă vineri

Apocalipsa vine pe 29 iulie, susţin adepţii unei noi teorii a conspiraţiei. Aceştia spun că vineri, 29 iulie, este ziua în care se vor inversa polii magnetici ai Terrei şi va avea loc a doua venire a lui Hristos pe Pământ.

„Profeţia” a fost prezentată de site-ul american End Times Prophecies, care a publicat un videoclip în care teoria este susţinută de mai multe citate din Noul Testament şi de avertismentele unor oameni de ştiinţă, care spun că se vor inversa polii magnetici şi vor avea loc o serie de fenomene distrugătoare, scrie Adevărul.

Apocalipsa de pe 29 iulie este rezultatul unor versete biblice, corelate cu posibila inversare a polilor magnetici. „Apoi am văzut când a rupt al şaselea sigiliu: şi a fost un mare cutremur de pământ, soarele s-a făcut negru ca pânza de sac din păr, luna s-a făcut toată ca sângele şi stelele cerului au căzut pe pământ, ca atunci când smochinul scuturat de un vânt puternic lasă să-i cadă smochinele necoapte. Şi cerul s-a îndepărtat ca o carte făcută sul; şi fiecare munte şi insulă au fost mutate din locurile lor”, se arată în capitolul Revelaţia 6:12, care este invocat de adepţii Apocalipsei de vineri.

Ultima inversare a polilor magnetici s-a produs în urmă cu aproximativ 786.000 de ani, iar câmpul magnetic a fost instabil timp de aproximativ 6.000 de ani.

Apocalipsa, „programată” şi pentru 2017

Scriitorul J.S. Helios susţine însă că Apocalipsa vine în anul 2017. Într-un interviu publicat de „Jornal do Brasil”, citat de „The Epoch Times”, Helios explică faptul că a reinterpretat calculele fizicianului Isaac Newton, care spunea că Sfârşitul Lunii ar trebui să vină în anul 2060, şi a constat că marele fizician a greşit.

„Într-unul dintre calculele sale a folosit o perioadă de 1290 ani, care este menţionată în capitolul 12 din Daniel, începând cu anul 609 d.Hr. Cu toate acestea, nimic important nu s-a întâmplat în acel an, pentru a justifica că acesta este începutul profeţiei. Investigând Cartea lui Daniel (12:11-12), am descoperit că perioada profeţiei este de fapt 2625 ani (1290+1335), şi că începutul profeţiei nu este 609 d.Hr., cum a crezut Newton, ci 609 î. Hr. Prin urmare, 2625 ani după 609 î.Hr. înseamnă anul 2017. ”

Sursă: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×