O nouă lovitură pentru Liviu Dragnea. Fostul președinte al PSD nu mai poate ieși din pușcărie nici măcar pentru o zi

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 17:46
O nouă lovitură pentru Liviu Dragnea. Fostul președinte al PSD nu mai poate ieși din pușcărie nici măcar pentru o zi
Adio, permisie! Liviu Dragnea nu mai poate ieși din închisoare. Sursa foto: hepta.ro

Liviu Dragnea primește o nouă lovitură: fostul președinte al PSD nu poate ieși din închisoare, deși Penitenciarul unde este încarcerat a decis vineri că beneficiază de o permisie de 24 de ore.

Liviu Dragnea nu mai iese din pușcărie

Avocata lui Dragnea a spus că politicianul nu se va mai putea bucura de ziua liberă spunând că singura explicație pe care o găsește este numele lui.

„Poate pentru că este Liviu Dragnea”, a spus Flavia Teodosiu pentru Digi 24, rugată să comenteze această răsturnare de situație.

Avocata Flavia Teodosiu: „Nu i s-a dat, deși are toate drepturile”

Regulamentul prevede ca în fiecare lună Penitenciarul Rahova să poate analiza situația deținuților care muncesc în atelierele din spatele gratiilor și câți dintre aceștia pot beneficia de 24 de ore de permisie.

Recompensa pentru cei mai muncitori dintre deținuți poate fi o zi liberă sau suplimentarea de pachet. Comisia de la Rahova a decis că Dragnea poate beneficia de o zi de permisie, însă avocata deținutului a ieșit apoi public să spună că nu va ieși din închisoare.

„Acesta este un drept care se conferă conform legii, legea dispune ca orice om aflat în privare de libertate, orice om are dreptul la o permisie o dată pe lună sau la anumiți timpi, urmare a îndeplinirii tuturor obligațiilor, în contextul în care el lucrează. Și atunci, conform legii, i se acordă această permisie. Dar lui nu i s-a dat, deși are toate drepturile”, a explicat Flavia Teodosiu.

„Nu știu din ce motive, pentru că nu s-a dat motivul. Asta e marea problemă”, a mai spus avocata controversatului politician.

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare pe 27 mai, imediat după alegerile europarlamentare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În timp ce ceilalți inculpați și-au recunoscut vinele din dosar, printre care fosta parteneră a politicianului, Bombonica Prodana, Dragnea a pledat nevinovat până în ultima clipa, refuzând astfel să plătească partea de prejudiciu care îi revenea în această anchetă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×