O nouă lovitură de imagine pentru Donald Trump. Ce s-a aflat despre soţia sa

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/08/2016, 15:08
O nouă lovitură de imagine pentru Donald Trump. Ce s-a aflat despre soţia sa

Melania Trump, soţia miliardarului Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidenţiale din SUA, ar fi lucrat ilegal în Statele Unite, sugerează unele media americane, dar aceasta a asigurat totuşi joi că a respectat întotdeauna legile americane în materie de imigrare, relatează vineri publicaţia belgiană La Libre.

Cotidianul New York Post a dat publicităţii duminică şi luni fotografii cu Melania Trump în ţinută mai mult decât lejeră, făcute la New York, în 1995, pentru fosta revista franceză „Max”.

Or, mai multe canale media americane au relevat că Melania Knauss, după numele ei de fată, a asigurat întotdeauna că începuse să lucreze în SUA ca manechin în 1996.

Site-ul Politico citează mai multe surse în acest sens, inclusiv un fost coleg de cameră al acesteia, care susţine că ar fi închiriat împreună cu ea un apartament în New York din 1995, iar Melania Trump ar fi lucrat în Statele Unite fără a avea viza corespunzătoare.

Soţia omului de afaceri newyorkez a reacţionat pe contul său de Twitter la ceea ce ea consideră drept un jurnalism „inexact şi dezinformare cu privire la statutul (ei) faţă de legea imigraţiei americane în 1996”.

Site-ul Politico s-a grăbit să noteze că fostul manechin sloven nu menţiona anul 1995, cel care constituia obiectul dezbaterii.

„Am respectat întotdeauna legile americane asupra imigraţiei”, a asigurat Melania Trump, care a devenit cetăţeancă americană în 2006.

Săptămâna trecută, soţia lui Donald Trump şi-a închis site-ul internet pe motiv că el „nu reflecta activitatea şi interesele ei personale”.

Dar mulţi observatori au legat această închidere de o altă polemică asupra studiilor Melaniei Trump. Pe site-ul său, Melania, născută în Novo Mesto, asigura că a obţinut o diplomă în design şi arhitectură la o universitate din Slovenia, pe care în realitate ea nu a primit-o niciodată.

Până acum mai degrabă retrasă decât prezentă cu regularitate alături de soţul ei, Melania Trump a ajuns pe prima pagină a ziarelor încă de acum două săptămâni, în cursul Convenţiei republicane de la Cleveland. Jurnalista Jarrett Hill observase că, în timpul discursului fostului manechin, în vârstă de 46 de ani, aceasta ‘împrumutase’ fraze întregi din alocuţiunea rostită de Michelle Obama la Convenţia democrată din 2008.

sursa: agerpres.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×