O mamă, lăsată 5 zile cu bebeluşul mort în pântece! Acuzaţii pentru medici

Ionuţ Cataramă  
înStiri de ultima ora
27/05/2018, 14:50
O mamă, lăsată 5 zile cu bebeluşul mort în pântece! Acuzaţii pentru medici
Acuzaţii pentru medici. O femeie a fost lăsată 5 zile cu fătul mort în pântece.

Situaţia dramatică din spitalele româneşti continuă să stârnească revoltă! Acuzaţii pentru medici! O mamă,lăsată 5 zile cu bebeluşul mort în pântece!

Digi 24 prezintă un caz incredibil. O mamă al cărei bebeluş a murit la 7 luni şi jumătate a fost nevoită să îl poarte în pântece încă 5 zile după aflarea veştii!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Acuzaţii pentru medici! „Indiferenţă!”

Iulian Grigoraş, bărbatul care ar fi trebuit să devină tătic în luna iulie, arată cu degetul spre medicii Spitalului Judeţean din Baia Mare. Luni, el a aflat că fătul din burta iubitei sale a murit. Apoi, au trecut 5 zile şi bebeluşul era tot acolo!

– Și asistentele și infirmierele, toți au tratat cu indiferență. Plătim degeaba CAS-ul și asta și suntem ca niște cârpe.
– Dar ați întrebat, nu vi s-a spus?
– Au spus răbdare, răbdare. D-apoi câtă răbdare să mai avem„, a spus Iulian Grigoraș, conform Digi 24.

Şefii Spitalului Judeţean din Baia Mare spun că a fost vorba despre o sarcină oprită în evoluţie cu făt mort şi că vineri s-a luat decizia cezarienei, după ce naşterea naturală nu a putut fi declanşată.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×