O mamă își atacă în mod brutal fiica în vârstă de 3 ani după ce fetița n-a stat corespunzător la o ședință foto. VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
11/04/2019, 13:04
O mamă își atacă în mod brutal fiica în vârstă de 3 ani după ce fetița n-a stat corespunzător la o ședință foto. VIDEO
O fetiță a fost bătută cu brutalitate de propria fiică

Caz șocant în China. O mamă și-a atacat în mod brutal fiica de doar trei ani, după ce fetița nu s-a așezat corespunzător în timpul unei ședințe foto. Imaginile revoltătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Și-a ieșit din minți după ce fiica sa nu a stat corespunzător. Imagini șocante

Cazul incredibil s-a petrecut în timpul unei ședințe foto din orașul Hangzhou. O femeie a fost arestată după ce s-a înfuriat la culme pe fetița sa și a început să o lovească cu brutalitate, în văzul tuturor celor prezenți. Scenele șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, femeia s-ar fi înfuriat, nemulțumită de comportamentul fiicei sale în timpul ședinței foto pentru o reclamă de TV.  Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni, 8 aprilie.

Fetița a fost bătută cu bestialitate, chiar de mama sa
Fetița a fost bătută cu bestialitate, chiar de mama sa

Imaginile au revoltat o lume întreagă

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum fetița în vârstă de doar trei ani este lovită în mod brutal de propria mamă. Scenele au fost publicate pe diverse rețele sociale, devenind în scurt timp virale.

Internauții s-au arătat extrem de revoltați de atitudinea mamei, pe care o acuză de molestarea unui minor. „Biata fetiță este folosită de proprii părinți pentru a face bani și trebuie să îndure asemenea violență” , este doar unul dintre numeroasele comentarii ale utilizatorilor din întreaga lume.

Fetița e atât de tânără și a început deja să muncească. Și-a pierdut copilăria, nu merită așa ceva. Mama se mai și poartă în halul ăsta. Este de-a dreptul înspăimântător”, a scris un alt internaut, șocat de modul în care femeia se comportă cu propria fiică.

Reacția mamei nu s-a lăsat prea mult timp așteptată. Femeia își cere scuze pentru comportamentul său, dar în același timp susține în apărarea sa că nu a avut nici cea mai mică intenție de a-i face vreun rău propriei fetițe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×