O mai ţii minte pe superba Anca, colega Nicoletei Luciu din trupa Laguna? Ce a ajuns să facă acum pentru bani şi cum arată

Iuliana Spirache   
în Hotnews
03/10/2016, 13:33
O mai ţii minte pe superba Anca, colega Nicoletei Luciu din trupa Laguna? Ce a ajuns să facă acum pentru bani şi cum arată GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu a reuşit să facă spectacol împreună cu Anca Florescu în perioada în care făceau parte din trupa „Laguna”.

Trupa „Laguna” a apărut pe piaţa muzicală din România în 2002. Cele două tinere provocatoare au reuşit să atragă atenţia bărbaţilor cu apariţiile pe care le aveau în timpul spectacolelor şi în videoclipuri.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Cele două au decis să se concentreze pe cariera solo şi pe alte proiecte. Astfel, Nicoleta Luciu a jucat în mai multe telenovele şi s-a măritat cu Zsolt Csergo, iar Anca Florescu a devenit solista trupei K1. A jucat şi ea în seriale precum „Războiul sexelor” şi „Iubire ca în filme”, dar muzica a rămas pe prim plan pentru partea roşcată a trupei „Laguna”.

Desi actualmente nu mai apare alaturi de solist si se stie ca a incercat sa-si faca fara succes o cariera solo, in plan personal lucrurile au mers bine pentru Anca. Ea s-a casatorit cu Andrei Rosu din „Pariu cu viata” in urma cu an si era foarte fericita.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×